曼谷旅遊討論區(5)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
唔係掛,你最後揀咗邊間呀?
有無人中午 下午去thonburi食 海鮮
我地兩條友 多d人試多d款

Tg: smallfran
入香港境睇以下呢幅圖
https://www.coronavirus.gov.hk/pdf/concise_guide_inbound_CHI.pdf

打幾多針同有冇中過都係咁。

入境泰國已經唔需要接種同PCR證明。
我本身要求係揀大房或者家庭房。未必啱你
佢得3架飛機,點樣加航班?同埋係叫大灣區航空。
我都係呀,今次同屋企人去,聽完你講準備搵第二間
搭單問下大家,想請問清邁治安好唔好,合唔合適自己去
想問下除左番香港前要upload rat
番到黎日日做果個rat 洗唔洗upload
要登入電子醫學監察系統上載,睇返#403條連結有講返港頭7日要點。
pattaya 去玩d活動 例如 越野車 格蘭島果d
係klook 訂完先去 定去到walkin 玩 會好d?
有專業意見嗎
我啱啱就係坐咗大灣區
係果d好細既機囉
飛機餐係個雞包
以前有無坐過air Asia
就係果d
想問泰國國際航空同埋好唔好坐?
打算12月(如果唔忙)或者2月去,睇緊機票酒店。
唔係好想坐UO、大灣區同廚叉。
想問泰國國際航空同埋曼谷航空好唔好坐?
打算12月(如果唔忙)或者2月去,睇緊機票酒店。
唔係好想坐UO、大灣區同廚叉。
好 飛機餐仲好好食 d女仲幾靚 好過國泰
只要係坐bangkok airways 係泰國就可以入佢既專屬LOUNGE. 普通ECON都得, 叫做有得比大家入去飲杯野食個包咁. 當然你坐BUSINESS 就有另一個BLUE RIBBON LOUNGE.
想問下曼谷係咪有間比較郊區既睇住日落食飯既餐廳?好似有米芝連,定係係芭提雅,睇YouTube有人介紹過,但唔記得左
泰航好野黎
懸崖餐廳?
想問下你地book機票酒店係邊度book?官網定Agoda/expedia ?
有無咩餐廳必食 又唔洗排
曼谷落機 > 大城 > 北碧 > 曼谷上機
想問下自己1條友去難唔難? 定係跟tour 會好啲?
大城,北碧要預幾多日?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞