曼谷旅遊討論區(5)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Chatrium riverside , view 仲好正,同埋有碼頭船接駁
師兄,想問吓凌晨1點到BKK,係唔係應該搭Grab出市區?
定係有其他方法
grab
你住邊間
toll way 預 50+25 叫佢計入grab final fare
有冇師兄搭過埃塞俄比亞航空?
安唔安全?
我見佢夜晚機幾抵
坐787 不知幾正 ! 最多驚有猴痘姐
Hx 飛bkk d航線 唔包行李
我都中左伏 唔包 仲要加錢好似好撚貴
感激~本身係望到間房幾靚同埋個天台泳池好似好正咁~
11月去芭堤雅、有冇啲平靚正嘅Villa介紹
買果時不停提你無行李喎
好多4-5星都有
有冇巴絲去過機場附近個兩個outlet??多野買嗎?

之前去東京坐過 性價比好高 完全無問題 係去bkk個時間差啲
仲有東京時坐過,好過搭HX
性價比好高

始終叫做非洲龍頭airline
差極都有個譜
book左農曆新年後2月去
$1424
係呀 同樣價錢都係坐UO 梗係不了啦
有無人住過。Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

見個位好似幾好 價錢大細都唔錯
買左邊間丫
埃航
比較多舊款斷碼嘢,比市區唔係平好多都係10-15%左右因為市區啲相同牌子鋪都有做緊折,範圍幾大有時間可以專程去行吓但唔好抱超大期望。
呢間唔錯係遊客核心區,設施齊行典雅風格上個月約人dating住過一晚,啲房keep得好企理乾淨。
Woo Barr 兄都咁講,咁就真係信心保證

我睇地圖 係擔心 行去bts / siam 個段路,比太陽曬主會太熱😂
同埋之前住開 asok 區 ,行t21行到悶
而區 附近 都有超市 同d 商場野食下

Barr兄 有無 而區 餐廳推介
平 貴 都 介紹下😂
沒計,點都要行5分鐘鬆啲沒遮沒擋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞