[十月新番]機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (5)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
逐啲逐啲滲等你有意慾有好奇去摸索探討期待未來發展 咁唔好咩
Rerise都係一季尾先爆原來大家唔係玩story mission而係全部都係真
其實冇話唔好

單純少少擔心咁解

佢之後做得好我唔會有意見
正常喎,當宇宙開發進步到咁果陣,宇宙資源一定比地球豐富 > 宇宙經濟實力比一個地球更強,更有錢 > 有錢 = 間接地大聲d,惡d。
明顯個技術好似天人咁贏你一百年既你唔用就比人屌打。咁就無得簡
我就係覺得最低限度都係要交待到個宇宙開發到乜程度去俾個大概印象個科技去到乜水平吧

你話冇講戰爭都話大河內去到s2先用殘酷嘅戰爭去反襯校園嘅安逸生活
如果德國播的話應該要改(過唔到Anti Nazi 法律)。其他歐美國家應該冇問題。
最強AI 應該係ALICE
Elon Mask都係,雖然係佢係一名無視所有人的高登仔,但又的確係天才,真係吹呢類人唔漲。
哇,邪惡財團b個兼用模陰謀唔好做得再揚d

but風靈設計得真係好好睇,00溝巴巴托斯腰

搞到我都想買模型

不過睇定d先,費事突然搞出鐵血S2結局,一把火燒佐血汗錢買番來的模型,等26集播哂再決定
kkbox 已經有op
有敵對啦
講明前線管理部隊
佢未講到啫,我估係星際牛仔咁,殖民星之間又有軍備競賽。
殖民地保安嚟咋喎
所有起係小行星上嘅居住設施都叫前線front
有冇睇哂前傳小說?理論上應該補哂成個世界觀喎。
開發f91嘅S.N.R.I.從來無叫過佢係高達,反而係連邦軍人見到佢個樣就話以前叫高達嘅機都係依個樣所以圍內先叫高達f91
如果要有高達尼姆合金先係的話,mk 2已經唔係
對大河內有擔心好合理
或者你好似我咁期待佢爛尾

利申:大河內fans
即係除左最後一句
你其他 point 都駁唔到?
😅
咁都叫缺點

又一個用「平時d 高達點點點」
黎評價呢套卡通既人
老屎忽心態
其實當年魔女審判唔洗證據話你係就係
點解 只係因為我覺得你係囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞