[十月新番]機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (5)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
呢個終極on9
玩開極權嘅既得利益者點會同你玩民主
如果係咁就精彩
分分鐘仲有鐵血S3睇
其實TRY 評語冇咁好, 但又唔算好差
平平無奇囉
好過DRIVE既
咁尷尬既劇情都有得兜咩都有計劃有預謀
你估睇緊TVB啊
最後個聲gundam build figher~係咩事
總係有啲人要將強權自動spin去父/女權
唔止女1女2比老豆老母掌控,紅毛一樣
花江仲要對住4個阿婆 我覺得可能會更慘
呢啲仆街野根本就無分男女
追新番就係享受每個禮拜炒車與冇炒車之間嘅快感
要睇好作品我補舊番都補唔曬啦
下面好BOSS機FEEL 鳩估有高級AI
BTW 干擾問題肯定比老母解決啦 唔係唔駛打
而且小說都講到 風靈長期係水星救人 果度成日都爆太陽風
太陽風都應付到 仲點會怕區區一部MS放出黎既干擾電波
咁呢個科技水平差太多
佢老豆 = OZ拖歷斯'
要人VS 人先心息水口水口水

Reddit呢D近乎冇人睇高達嘅地頭都見到第一集人氣第4
只輸續作嘅SPY x FAMILY 同路人超能100 ,仲有好似有大量原作fans嘅我想成為影之強者
連歐美主場嘅我英都輸埋
遲下可能連死神都冇咁大反應,得Chainsaw Man爬到頭

要知道歐美季前Database前幾個禮拜統計,高達今季人氣係20位開外,連某啲量產異世界番都多過佢有人想睇,Reddit等前傳播完後統計都係得12位
https://myanimelist.net/anime/season/2022/fall
https://anilist.co/search/anime?year=2022&season=FALL

綠毛
「逃走只會得到一樣,前進就能得到兩樣」其實係咒語 一講就會喚醒高達某項技能 好似天空之城sheeta 咁

啲咒語set 好晒 呀媽由細個就當人生道理教俾 suletta
鐵血播s1嘅時候都未講會有s2
風靈
個老野=唔優雅嘅托列斯
結果論係嬴到開巷
只要結局唔柒 保底SEED級人氣
唔到最後一集你都唔會知係唔係爛尾
其實呢句係所謂嘅家訓, 即係平時老母同你講咁都係為你好啫嗰類嘢

本質上都係嗰類嘢
面具佬係呀媽
硬係覺得佢呀媽會變壞蛋
cls
褲襪講得幾快

我幾鐘意藍色頭髮個同學
話唔定第34層就係用嚟避魔劍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞