[十月新番]機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (5)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike

尼卡好慘
狸貓快啲打爆宇宙人
唔同世界對高達定義唔同
正如鐵血就講骨架
W係講用高達合金同象徵性
00係講剎那
唔同人有唔同理解
https://www.youtube.com/watch?v=w6XBA7ETgSI
你成個comment得兩個point:
今集唔好睇,我要求太低

好唔好睇咁主觀嘅野可以點樣駁?
我覺得今集好睇,啲角色似現實咁陰濕,唔聽人講野
而你覺得咁樣唔好睇,你覺得我要求低呀嘛
咁咪係囉就係咁囉我地雙方「好唔好睇」呢個對話已經完咗喇

我可以點駁?
咁我作為觀眾咪唯有叫你睇多幾集睇下好唔好睇,睇下有冇呢啲角色,有冇你覺得好睇嘅劇情囉
到底要我駁乜???
上集部機仲賣唔賣得出
定係專做人棍
依條女會唔會切開先係黑
GBF op2都係咁
應該有脈衝+重生 既能力
冇電, 損壞, 有母艦支援即時換裝.
個白毛老豆真係要學吓野
直接釋法就全劇終啦
莉古斯咪叫過囉你重睇seed啦
咁佢係咪一定慘死
想知三大公司立場係點

綠毛個間可能第0集完就偷偷地開發gundam, 綠毛係test pilot但佢用唔到浮游炮?

粉毛老豆公司可能開發左啲真ai 技術但如果風靈收皮佢都會收皮所以要幫女主阿媽?
阿賴耶識
如果我冇get錯
女主用layer渣高達
layer係唔會有副作用
另外一個刻痕先會有 (分4級個)
所以前傳老母用layer開唔郁部機
想改用番刻痕
所以博士先屌老母話咁就本未倒置

依家過到layer 33 得狸貓
大教堂只係ban左刻痕
同埋大教堂根本就唔知layer咩黎
第二集老母(?)就引用數據冇副作用黎昆人部機唔係Gundam
呢條女好似係第一個同女主傾計既學生仲要比本學生手冊女主去拎返風靈
個個都叫佢綠毛
但佢個髮色淡到幾乎冇綠色
睇op應該有同藍毛粉紅大波波嘅普通校園生活劇情?
人棍擔當
唔講唔覺
原來仲係第一日既事嚟
老母先係魔女
幅圖後面d 草就真係綠色喇
呢條仔叫佢做青毛 / 青頭就可能差唔多
雖然都唔係好青
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞