我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 38 ) - Yujihw 重生了 新砌機List 黎緊大量開箱評測文

1001 回覆
18 Like 20 Dislike
有咩千人優惠?
開親tg都成千條未read點追呀
留名
唔需要.咩消費券都唔需要收手續費
唔洗客氣
咁俾錢揀邊個方法?
我會另外pin置頂的

2000人優惠 我今星期尾會公佈

個group好快2000
銀行轉帳就得

落完單搵客服俾錢
有咩好野?
買開廠機 第一次買砌機
睇咗好多list綜合咗哩條
得1080p moon 少打機 多數玩開
唔知得唔得

我有隻mx500同一隻hdd (3.5)係廠機拆出黎想用返
如果砌下面條list 悠二可唔可以幫手執執啲線俾我到時自己可以直插哩兩隻就得
如果唔係我驚唔識搞

1 x Intel Core i5-12400F BOX
價錢:$1,399

1 x [10月優惠]Gigabyte B660M DS3H DDR4 Micro-ATX
價錢:$830

1 x ADATA XPG GAMMIX D20 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$420

1 x [10月優惠]MSI Radeon™ RX 6600 MECH 2X 8GB GDDR6 (可單買或砌機減$100並送Giga AMP 900)
價錢:$1,999

1 x FSP HV PRO Series 550W 80 Plus Bronze
價錢:$349

1 x Tecware Flatline Mini Tempered Glass Micro-ATX - Black
價錢:$309

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $5,386
https://www.faroll.com/customize#Mzg1Myw0NDQxLDQ4OTMsNDk2MSw1MzUyLDU4OTk
你可以拎埋上去法奧俾佢地砌埋
ARM12好無用
聽日或後日公佈
7500砌機會唔會變?
如果你想 可以拎埋俾我砌都得 隻ssd

唔想拎就落單個時remark

叫做正常 其實點為止好唔好用 我都唔識答
~10kg嘅mon郁得順唔順, 我見佢max load 12kg
咁我覺得應該ok
Ssd今次我應該未必會有咩特別

Keep住以往

Kc3000 網站直頭改左好價錢
冇單買?
咁冇咩問題了 夾mb /u 就應該用唔著
但係仲有野考慮緊買唔買
唔明 你想買咩

想問下8-9千蚊咁砌o5ok? 有無野要改?想用返4-5年,主要玩lol, minecraft, raft

謝謝幫忙
即係唔砌淨買零件
3050水魚俠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞