[JUPAS-HKUST] 科大JUPAS/NON-JU升學資訊

604 回覆
36 Like 1 Dislike

講真 math呢個成績唔好入去做炮灰

可能人地想搏下呢
但老老實實
4真係抆水

唔建議MAEC

可能人地想搏下呢
但老老實實
4真係抆水

其實你best 5 得21我建議你都係A1 ust science就算
A2/A3 就唔好再揀ust

Agger ching
Nonju係咪7月19之前交學費

可能人地想搏下呢
但老老實實
4真係抆水

建議你去做一做一份卷
goo.gl/AEUDY5
有9成分就試啦

可能人地想搏下呢
但老老實實
4真係抆水

建議你去做一做一份卷
http://goo.gl/AEUDY5
有9成分就試啦

讀完1013但依家已經唔記得哂點做
中3
英4
數5
通3
phy4
chem4
ict5*
博唔博ust engine好

低median 4分我覺得巴打入唔到

m2都冇點博
345(4)444
A1 UST ENGINE
博得過?

可能人地想搏下呢
但老老實實
4真係抆水

建議你去做一做一份卷
http://goo.gl/AEUDY5
有9成分就試啦

讀完1013但依家已經唔記得哂點做

1003表示circle個條係做緊乜

炮灰都無得做啲大陸佬屈到你返屋企
如果諗住上埋莊就更加可以報定jupas先
想問各位巴絲打 我係repeater 2014年考生 今年再考得18分 但combine14年就有廿分 (有修phy m2) 咁仲接唔接受combine
345(4)444
A1 UST ENGINE
博得過?

21分點搏啊
A1 cu engine啦
想問各位巴絲打 我係repeater 2014年考生 今年再考得18分 但combine14年就有廿分 (有修phy m2) 咁仲接唔接受combine

接受combine cert
我就是成功例子
btw ching得廿分應該夠入science既

14考到而家都幾有恆心
Global china studies讀唔讀得過
Global china studies讀唔讀得過

多女 must讀
今年Grad留名

接受combine cert
我就是成功例子
btw ching得廿分應該夠入science既

但我隔咗三年時間。。唔知仲得唔得
335*(5*)354 m1 ba phy
岩岩好median穩嗎
岩岩好median穩嗎

一年admit咁多人 驚西咩
岩岩好median穩嗎

邊科?

engine
岩岩好median穩嗎

邊科?

engine

median穩喇a1?

岩岩好median穩嗎

邊科?

engine

median穩喇a1?

想讀咩major?
如果cs就有心理準備入到ust 要爭餐死
hku就容易入cs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞