[JUPAS-HKUST] 科大JUPAS/NON-JU升學資訊

604 回覆
36 Like 1 Dislike

等你子耐啦maec痴線佬巴打
係啊sorry講錯係median

Euler ching好耐冇見

我記得你話過
但我未必有啊

我見有啲人話帶套smart casual 慎防interview
但我見
咁我係咪都應該帶定

過來大空人表示 唔洗帶

咁我牛仔褲con屎翻去算㗎啦喎

嗰個median嚟㗎,放A1嘅點都搏啦

我記得你話過
但我未必有啊

我都唔知點先算冇事

20即收唔洗in #好似係

我記得你話過
但我未必有啊

我都唔知點先算冇事

我記得你話過
但我未必有啊

我見有啲人話帶套smart casual 慎防interview
但我見
咁我係咪都應該帶定

袋定件恤衫 萬一要就就咁著上身啦
希望唔會用到啦

我記得你話過
但我未必有啊

但我見
咁我係咪都應該帶定

希望唔會用到啦

冇事嘅冇事嘅!早啲瞓啦

我記得你話過
但我未必有啊

我都唔知點先算冇事

U mean 20分都已經要去撲asso?

我記得你話過
但我未必有啊

但我見
咁我係咪都應該帶定

希望唔會用到啦

冇事嘅冇事嘅!早啲瞓啦

我都想沖個涼就瞓

我記得你話過
但我未必有啊

我都唔知點先算冇事

但我見
咁我係咪都應該帶定

希望唔會用到啦

冇事嘅冇事嘅!早啲瞓啦

我都想沖個涼就瞓

8:30放?我都想返母校睇睇

我記得你話過
但我未必有啊

我都唔知點先算冇事

就係咁諗住

但我見
咁我係咪都應該帶定

希望唔會用到啦

冇事嘅冇事嘅!早啲瞓啦

我都想沖個涼就瞓

8:30放?我都想返母校睇睇

唔知0800/0830
一有分大家可以去UST jupas cal計下數
真係驚嘅去撲個offer都好
唔驚嘅就等8月JUPAS放啦

祝福大家,希望大家入到A1

睇返syllabus,冇一個course係只有maec既人一齊讀,咁我點先可以識到同major既人

我地JUPAS入嗰班都幾熟
但係開sem會有個MAEC gathering
Ching 升year 2?

係啊

可以多啲聯絡我同星空ching同埋午夜ching

怪唔知得你地成日格劍

少人嘅maj有gathering 咁正
利申 無同maj frd子

Maec目前無學生學
rmbi就唔同啦
唔係想入科大
只係想入黎傾下
好撚驚呀屌

當然緊張啦.. 咁辛苦努力
盡左力去考,就盡量放鬆心情面對啦!
今晚好好休息,聽日先有好精神呀~
想問係唔係所有新生都係會係入左FYE programme而係包一個sem住hall?
利申:non ju year 2 entry

同問
想問係唔係所有新生都係會係入左FYE programme而係包一個sem住hall?
利申:non ju year 2 entry

總之first year at ust = fm
唔係想入科大
只係想入黎傾下
好撚驚呀屌

唔係想入科大
只係想入黎傾下
好撚驚呀屌

想問吓用ust calculator 計分 計完大概同mean最多差幾多先好擺A1搏吓

我記得你話過
但我未必有啊

想讀maec可以入左sbm先,再declear maec
比入ssci易好多
前題英文lv4
想問吓用ust calculator 計分 計完大概同mean最多差幾多先好擺A1搏吓

我記得你話過
但我未必有啊

比入ssci易好多
前題英文lv4

ching sbm 入maec?

我記得你話過
但我未必有啊

比入ssci易好多
前題英文lv4

如果條路咁樣行應該要點做?
Jupas 擺咩?入到去再申請?

我記得你話過
但我未必有啊

比入ssci易好多
前題英文lv4

如果條路咁樣行應該要點做?
Jupas 擺咩?入到去再申請?

個分夠入sbm既話都入到maec la
老屎忽留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞