【七月A-1 Pictures 百合槍戰原創新番 真最後一個POST】Lycoris Recoil 莉可麗絲 (18)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
Kindle應該唔計
淨係買左kindle幫唔到刷數據
至少撐到十一月吧 不過下個post應該去到11月之前都唔使再開個新
如果cafe真係每個星期放一張新圖大家咪又係可以J幾百樓,放心喎
朝浦:

不過佢本便當其實果時都幾好賣?
不過時代唔同左
訂左一個月,到宜家都味收到貨
又要買衫 已經買左好多件
想幫朝浦大哥做神都唔得
Kindle下載應該係被計算入榜
因為賣家係Amazon.co.jp
而Amazon提供電子版/紙媒體比買家
如果係咁又比想像中少
到底果10萬本去左邊
Radiata係你出場既時候啦
神林一到店,所有喝酒的人便都看著他笑,有人叫道:「神林,你的twitter怎麼關留言了!」他不回答,對老闆說:「Asahi Super Dry,加兩份雞肉串。」便排出千円紙幣。

他們又故意高聲嚷道:「你一定又retweet了BG畫師了!」神林睜大眼睛說:「你怎麼這樣憑空污人清白……」「什麼清白?我前天親眼見你被網民炎上,吊著打。」

神林便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道:「BG劇情不能算爛……BG!……喝飲料的事,能算BG麼?」接連便是難懂的話,什麼「真島很棒」,什麼「最佳對手」之類,引得眾人都哄笑起來;店內外充滿了快活的空氣。
你諗下某國人就可以理解個數字
個個伸手等翻譯(可以理解既,唔係個個識日文)
睇完翻譯寧願credit個翻譯組,都唔買本original 支持下
第11話過場圖會改,OP唔改
笑死,原本我都係諗住改呢篇
接連便是難懂的話,什麼「有自己的正義」,什麼「真島Ordinary days」之類
除左綁帶果張eyecatch之外最神就係呢張……
點解要改
有無Source
唔係跪低咁weak掛
即係多左2張過場
又賺左
浮き足: 屌你老味
https://twitter.com/lycoris_recoil/status/1575682136941953025

彼岸花有毒,小孩子 (大人也) 不要學
岩岩見到了
https://lycoris-recoil.com/news/?id=61628
彼岸花有毒,絕對唔可以模仿
模仿嘅人真係要交智商稅…
但其實日本人又真係不意外,佢地冇乜常識
可唔可以咁諗 係唔係因為套動畫多人關注
所以先會改過場圖 驚人模仿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞