【七月A-1 Pictures 百合槍戰原創新番 真最後一個POST】Lycoris Recoil 莉可麗絲 (18)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike

連b2掛軸呢個set
twitter壞左 點解仲未有14話預告?
我睇到wo

夏威夷的貼貼抱抱日常
真香
好癲
重大劇透
- 神林死了
- 足立裝了機械鎧
係到諗,如果信二唔係咁on9發神經
而係認真講道理係味可以說服到千束?
講到底千束既理念本身就係一種自我滿足既偽善
佢對某d人既不殺最後導致左更多人既死亡
以呢個論點為中心可唔可以講得服佢
神林死多十次
好期待星期六
我都係
Takina裝上了sandevistan
但千束仍然可以避開佢射出既子彈
但咁就要問,要點肯定殺同唔殺邊邊更正確?佢冇觀眾或者作者咁有上帝視覺,更加唔會好似剎那咁喺度開gn 粒子互相理解,點肯定條友係禍害人間非殺不可?會唔會條友喺你臉前害人,但另一邊廂佢咁做其實又救左好多人
千束唔止換左心改造率已經係80%
所以信二最有力既例子就係真島
如果千束電波塔個又用實彈確實殺死真島,就唔會有依加大量lycoris, 差佬同平民死傷
14集預告
https://youtu.be/dQw4w9WgXcQ
Lycoris Edgerunners
「唉連你都覺得自己正義」
真島正正就係同痴沙有兩次單獨交流,表達晒雙方既諗法。而結果係傾唔埋,最後痴沙亦都轉左認真臉真心想搞掂佢

但唔通每次見到敵人都坐底開會飲野?
無計

痴沙當時已經個心頂唔順

咁啱松岡俾佢抖

仲唔拖延下時間真係有機會會死
順便不如探討下

Chisato半天吊個句野佢係屌緊邊個?
宗介:在獵物面前舔舌頭,是三流獵人的行為
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞