【七月A-1 Pictures 百合槍戰原創新番 真最後一個POST】Lycoris Recoil 莉可麗絲 (18)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
https://twitter.com/tiramisucorgi/status/1573977809508147200?s=46&t=L40ZlAGWjPtKXr6Mz088dg

留名
雖然下季好多嘢睇
但呢套嘅輕鬆同爽快唔係咁易揾
琴日見話第一集張過場圖佢地身上個彼岸花對應番13集佢地受傷個位,好癲
其實完左最終戰真島千束兩邊都傷
一個成身繃帶
一個反應差左食左下非殺傷彈

有下季我估至少真島唔會落場打

兩個都係左肩
大癲
ミズキ: 你兩個クソガキ做咩玩我副眼鏡
見到有人FF下季/劇場版係京都最強lycoris同電波塔小姐爭女朋友既故事
情侶手環個度d人話係後期刻意加上去
但睇落又唔多似

亞蘭可能出手搞DA 因米卡攻擊亞蘭特務吉松同秘書

真島反過來幫DA打亞蘭
真島有講過如此果DA變弱 佢都會出手幫DA
唔知係唔係伏筆
但製作組真係好鐘意真島呢個角色
製作組以為人們會鐘意:千束x真島
實際上人們會鐘意:千束x瀧奈
我想睇佢俾新反派陰左,死死氣走去搵痴沙落order
完全唔出奇
好似上兩個post都有講 知道出事
最尾呢個partC手鍊既scene出現既時間加埋應該唔到10秒
真係加到都唔出奇
孤獨搖滾、登山少女、Do It Yourself、我家師傅沒有尾巴
真島:
跪地倒茶認錯
唔洗理佢幾時加
加左就得
電波塔小姐咁完美

好難搵到個對手喎
咁樣睇 之後好大機會有更甜既百合情節wo
見d畫師既 fan art都係咁補穫
情趣嚟

知道係老婆開槍

特登中下
出ova 短篇講日常
雖然啲百合豬好多意見

但佢出咗圈

仲要以百合出咗圈,應該呢幾年內外界對百合嘅印象都係LR

諗起呢個
m底,又肯挨打又肯挨綁
見到篇舊潮文可以回佢

Dont search an anime called Sakura Tricks...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞