試當真(暫名)(影/蔚/文/亭/琳/琳/康/嵐/諾/峰/求/賢) (60) 校花校草 The Last of 10

1001 回覆
28 Like 86 Dislike
Moon唔係sell做戲又冇人同佢玩綜藝 本身都陪跑
皓嵐同秋生對戲都威夠 又唔係想贏
兩個都無慾無求 仲要加埋豪哥做導演 可能有驚喜
我覺得三十強個個高大 先係真班長 講野又得體
衰第一圈俾人foul
Fashion jj 會揀咁瘦咩
好似冇乜人講校草嘅遺珠

Owen Iven Gordan 晨 齋睇樣都夠入8強 外形上都唔差
呢個世界乜都要錢 賺錢當然無可口非

但係知道咗有10萬 而打開口牌 再者更加可以喊得出 even幾秒都好

我用校草用例子 唔提其他校花 唔好以為我有私心心水

唔通皓南 jay 成班生活又唔使用錢咩 但會唔會開到聲對住cam話我要贏因為目標要嗰10萬
如果佢係對住cam講 我要蠃 因為我要發展我未來嘅演藝事業 .. 如果咁講 難道佢會冇嗰10萬咩… 我仲會非常尊敬佢Tim

但依家顯示出佢係一個向左錢看嘅人先
公道講
我聽到都反感

但佢有料有樣都真
所以就要作品說話

有人投佢可能會可憐佢
但一定有人會公平唔會因呢樣野而去投佢囉
至少我係
晨嗰陣係五十強嗰陣一望張相就有印象嘅校草,
但係估唔到佢咁快比人foul咗
好多都係衰第一round面試

講開又講
唔同人都可以對新賽制同額外獎金有唔同感受㗎啦
你講到啲觀眾係盲嘅咁
槍打出頭鳥
510仲係懵懵懂懂嗰陣你哋咪又係好鍾意
到到連續幾個禮拜做票后就開始俾人屌
見呢次live 有5k 人睇,終於feel 到呢個比賽有火花啦
啱啱紮醒睇到個po就黎爆
嚇死人咩個心離一離

試當真(暫名)(影/蔚/文/亭/琳/康/嵐/峰/求/賢) (61) 校花校草十強大短片決賽
https://lih.kg/3159151
所以嚟緊十月一至七修爐冇片睇
實謝都延到8/10先搞
25團長驗眼啦
咩年代仲要求人地要不為五斗米折腰藝術家人設咁老土笑死人
利申校花校草都係睇啲唔睇啲
本身最鍾意angelina
而家剩低嘅淨係睇好泰妹
入娛樂圈唔係為錢為左咩
可以做住自己鍾意嘅嘢笑住搵錢
都好過你依家做唔鍾意嘅嘢喊住搵錢
香港人既聖人情意結同寬己嚴人真係好撚癲
傻三又開始蒲頭
最後10強我好滿意!
希望有好野睇!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞