試當真(暫名)(影/蔚/文/亭/琳/琳/康/嵐/諾/峰/求/賢) (60) 校花校草 The Last of 10

1001 回覆
28 Like 86 Dislike
如果係咁佢真係曬左唐老鴨個機會⋯
人地一路都係主攻做戲
可惜既係兩個上代班長討好唔到觀眾入唔到圍都無野好講
雖然Hoilam表現一直都唔好睇 但佢個凝聚力強依個係大家見到既 無話浪費邊個機會 Angelina自己無睇清楚身邊發生緊咩事自己太老定放棄咗好多機會
泰妹尋日行程真心顛

朝早同康月拍vlog康求神之旅
3pm-7pm 旺角壽司店一日店長
7pm到唔知幾點旺角街頭暴力拉票
拉完票去何求生日會
12:00am-1:45am 泰式孖生姐妹ig live

果陣明顯係下遊區要搶fo
用自己弱點打人優點… 不過搶到鏡頭就贏

相反果集拍完後個個花草大讚曾sir但條片出到街佢啲鏡頭俾人剪哂
答案:投佢果啲都係冇眼光
我覺得hoilam之前好多票都係fo毛
佢喺dc活躍得好緊要
但今次casting好明顯顯示咗劣幤驅逐良幤
真係要二揀一
曾sir
康啲票凌晨升到而家冇停過
睇個勢似過埋jay
三個都一齊升緊
曾蛇呀呀呀
之前好多次都係最後幾個鐘爆返上
第一round臨尾咁都上返去
我係hoilam 如果知自己無料無鬥心
就上個禮拜直接退賽比angelina上
咁就winwin
宜家做臭曬自己個名係咩玩法
佢應該係呢個week 頹哂先hea 玩喎,以前做過票后點會退
呢度成日叫人退賽係咩玩法?花又話邊個要退,草又話邊個要退… 參加比賽然後下下話覺得邊個邊個好過自己所以成全人? 不如下次搞個比賽每round 搵個選手覺得自己唔deserve就退賽睇吓邊個最後留低就贏
冇計,曾蛇綜藝堂失左手
外觀定表現都有d失準
抽中無間道生抽王算佢唔好彩
錢啊大佬,每多一星期錢又大舊左
係我就理得你地點諗留得一星期就一星期
毒撚片最易拎
叫毒撚進貢好過
又要PO 潮文? 何求又唔明點解支持510又唔明點解支持月又唔知點解支持, 未就係你睇唔順眼人地睇得順

皓嵐自己話唔想贏, 其他冇人係唔想贏, 除左HOILAM 今個星期先放棄
應該係衰左casting後
知自己輸硬 幾日無動作
連基本對白都講唔到
係咪弱撚智 點做幕前
佢一直係上游有人撐做咩要走係今個星期7到自己都接受唔到姐
「因為般尼矛夫廢過曼城同利記,所以應該要自動退出英超」
其實最多來自D沉船fo毛 真係好癲
個比賽一開始26真係日日上DC傾計
勁多fo毛沉曬做死忠
Angelina 都唔係好入局 無充分發揮到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞