試當真(暫名)(影/蔚/文/亭/琳/琳/康/嵐/諾/峰/求/賢) (60) 校花校草 The Last of 10

1001 回覆
28 Like 86 Dislike
人哋中三咋 應該仲有得高
修仔講得好中
佢覺得自己戲仿同準備充足可以好多野拋出黎,但就係做唔到自己
而佢亦都唔知自己樣同陽光其實都係其中一個優點
shadow應該可以屈埋natalie機
最有feel係佢個眼神+黑眼圈
不過第一次演戲,個心態一定係模仿咁去演避唔到
想睇埋牙石演無間道
最癲係已經feel 到就算佢係對黃秋生都對到
係,我覺得佢做幻愛係岩佢本身個人既磁場
想睇下其他角色佢會做成點
可能佢一開始準備個方向錯左
casting係cast一個角色,唔係cast演果個角色既演員
佢要真係要做到屬於自己既陳永仁先可以中cast
Natalie今場我覺得中規中舉,前面唔夠迷惘,後面放紙飛機可以再開心啲,再活在當下啲

三次都唔掂 真係咪再話試當真剪接害佢啦

前2日Hoilam仲係第一

呢幾集睇到由表現上去同由表現落番去
好撚驚d 毒撚抬佢上去
其他5件真係有心玩
咁嘅表現 今個禮拜唔撚走
人神共憤啦
無陰好撚7,成個唐唐咁
康同jay會唔會更加冇記憶點 你miss左佢地
https://youtu.be/nwEJ8hFdcB0?t=2372
所以我明明都好欣賞皓嵐佢但係就唔想佢晉級去到咁後呢個就係原因,talent已經超晒班經驗又比其他人多,呢刻只係尚欠一點內涵,過早過明星生活唔係好事,至少日夜顛倒影響發育
無啦 佢地已經知再推佢落去會害左
本人已經收左手 d fans都已經放慢左睇開左
但係秋生比左個困難mode佢去演,以佢係接到曬
呢樣我覺得已經值得加返好多分比佢
鳩諗,想shadow 做搞笑d 既喜劇,510 可以撻hoilam 做70 80 年代農村妹劇(配何求),阿月做戲都唔錯可以試下校園風,泰妹好firm 武戲(想睇配皓嵐),natalie 做類似宣荁 d 正經戲,鳩諗
佢太細路係硬傷, 我入唔到唔想睇就係唔想睇
個個都知7,包括佢自己,但佢哋仲約埋一齊睇自己點7
https://www.instagram.com/stories/_gordon.clw_/2934432913536450205/

輸咪輸囉,唔駛講到有人支持佢係佢本人嘅錯卦?
其實證明左一路投佢嘅唔係咩嘢JFFT雷動,係真係佢嘅fo 毛 fans,個個有眼見佢今round 表現真係唔得就自然會放手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞