試當真(暫名)(影/蔚/文/亭/琳/琳/康/嵐/諾/峰/求/賢) (60) 校花校草 The Last of 10

1001 回覆
28 Like 86 Dislike
正常一個人真心鍾意嗰樣嘢 根本唔會咁答得出一個咁嘅答案

可能好多野都係老吹出嚟如果唔係點會咁流於表面
果然邊個最高票就會有人衝出嚟抹黑
仲要係咁格硬嘅曲解
上面0留言,一見到唔係自己心水最高票就衝出嚟
尚氣 武指係乜班底

佢其實鍾意武打片 定鍾意武打片「明星」
Moon都有講過想要十萬
起一起底 佢上一個開嘅post
其實修哥幾鍾意510 成撚日笑鳩佢
唔比人搵錢
人地話想拍武打片
因為同自己學開嘅嘢有關連咋喎(全家都空手道黑帶, 玩開武獅)
究竟曲解完未
依家有人同你有相反意見 你就一口咬定人地嘅意見係抹黑

你先似係抹黑人嗰個喎
答咗未

「口口聲聲話只係」 你有無嘢證明到個只字?
而且十萬蚊係最近先突然間公佈喎 咁關佢為乜參加比賽咩事?

10萬係佢更加想贏個比賽嘅額外動力
幾時有講過"只係為咗"? 唔係老屈唔係抹黑?
仲要10萬係上星期先公佈, 關佢參加呢個比賽咩事
準備3日又爆一次post
自從有左dc之後呢邊好少可咁熱鬧兼正常討論
dc當fansclub算喇
點解覺拍正劇一定會好過拍綜藝先,
拍綜藝都可以好睇喎,
唔明點解咁猶豫,
又或者可以係綜藝片到加少少正劇劇情,
好似之前VIU 有個劇本殺節目咁少少劇情+綜藝都可以好好睇
其他校花校草都有提過想要10萬蚊 ,但想要10萬蚊想要到係要起roll住機咁喊住講出嚟…
咁呢到活躍人其實唔多唔少都轉移左去dc
難得可以r到大家返黎呢邊討論都係件好事
可能係成本人手問題
2個人既綜藝題材唔多
所以之前話想知完咗校花校草後起碼有一個月時間阿修要演舞台劇都唔喺度,成個channel會點,冇咗校花話題熱度 劇場又繼續低迷落。
記得你好似少跟dc?
修仔略略有透露過未來方向,等佢完左花草後正式公佈啦
仲有 當然你可以唔認同我意見 同時我亦都可以唔認同你意見 ,從來來意見呢樣野都係俾旁觀者自己去領會 加以分析 諗架啦

一唔岩你意見就即刻撲出嚟屈人咩老屈抹黑

以你嘅概念,如果我發表自己嘅見解就係老屈抹黑 咁難道你又唔係老屈抹黑緊我咩

咁你同某啲地方嘅人無言論自由有乜分別
竟然? 如果係阿修plan好咗嘅咁有少少期待,剩係有睇佢上次vlog講啲問題個啲嘢
支慈
牙慈casting 片係咪第一次流岀?
都係喊咗幾秒,呢啲嘢都發大嚟講有

又唔係做錯事 其實咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞