試當真(暫名)(影/蔚/文/亭/琳/琳/康/嵐/諾/峰/求/賢) (60) 校花校草 The Last of 10

1001 回覆
28 Like 86 Dislike
玩開運動、舞獅踢波一回事
識做動作片另一回事
試當真武打片一定要數返我殭
呢條係nero操刀,都要專登搵個武指返黎幫手
而求叻感覺上只係四平八穩,條片唔會炒既感覺,但條片會好爆好似好難
佢地本身cp有加乘 加埋最識拍愛情嘅ellen
拍得穩已經好大優勢
諗起台灣youtuber賤葆
不過都有機會ern9+康泰整個神來之筆,泰妹都似係有主見既人,唔似聽哂order既人
武打片最撚難拍
泰妹武打片都冇睇過幾部,好難會有咩獨特見解
我反而覺得Ellen 平時拍愛情太平凡 一味得個sweet字

求叻口才都有返咁上下 應該係拍啲針鋒相對 鬥氣歡喜冤家劇情 好似會好啲
奇蹟之子
真係祝佢哋好運,佢哋真係要去九龍城拜神
康永遠俾人食住
泰妹係武打片呢方面其實有啲kick 成日話自己要點為香港武打動作片增加觀眾關注 但之前直播根本顯示出佢對Tony jaa 成龍 洪金寶 都可以係0識

其實好鬼矛盾 把口話熱愛武打片,但自己對武打片/武打業者正正就一啲尊重都無
懷疑一半票喺影到流過去
皓嵐搭Moon拍正劇少kick喎
何求搭Natalie睇落最firm
唔識Tony jaa 咋喎
幾時有話唔識 成龍 洪金寶
佢好似話最鐘意劉思慕
講動作片就算唔噏你上面果啲都應該未輪到尚氣
數近少少宇宙最強都不為過
泰妹 原來係imagine_sona 同學

後尾話想拍小鳩劇
嵐月依家搭豪哥導,睇下之後出到嚟會點
係, 佢係Sona(熊仔頭)嘅中學同學
兩個仲一齊參加過歌唱比賽, 拎過合唱獎仔
所以之前泰妹有客串過熊仔頭嘅片 《我在黑社會的日子》

仲要今次校花校草選舉都係Sona"篤灰"幫泰妹報名
(其實阿月都係Sona"篤灰"報名)
同埋自從泰妹開宗明義話目標係嗰10萬之後 開始對佢好反感…
你參加得呢個比賽乜唔係鍾意演藝表演 全心希望能夠係香港娛樂事業發展 口口聲聲話只係為10萬而戰 咁下次另一行 舉例係女廚神比賽 有20萬 ,咁佢又衝出嚟話對廚藝非常有興趣?其實對全香港熱心演藝表演嘅人嚟講真係好諷刺好侮辱 ..即係入娛樂圈係為錢架咋..
為人黎講,唔鐘意成龍正路
但不能不承認成龍動作片上既能力貢獻
(不過成日話冇用替身,但明明落手打果個係錢嘉樂
「口口聲聲話只係」 你有無嘢證明到個只字?
而且十萬蚊係最近先突然間公佈喎 咁關佢為乜參加比賽咩事?
咁你對蔚求贏錢嗰組同510都要反感埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞