試當真(暫名)(影/蔚/文/亭/琳/琳/康/嵐/諾/峰/求/賢) (60) 校花校草 The Last of 10

1001 回覆
28 Like 86 Dislike
分手嗰時錄埋人地音 cls
牙月真係唔話得 咁樣幫牙康即拍即剪
真心 如果身邊有個牙月咁既朋友都真係勁感動

想等埋當事人回應,先至再作判斷
睇黎牙月同泰妹同牙康係真fd
為咗可以俾佢兩個一齊拍武打片
幫手推Hoilam 上30% 走都走得好好睇睇
唔想有人自殺
同兩層公寓一樣
唔好再語言暴力人啦 我諗佢都明架啦 唔好迫死人
你地都唔想校花校草係第一屆同最後一屆
Come 成熟啲啦
建議係po 條link
個節目無人睇到要咁樣擺上嚟開PO嘩眾取寵
平時係呢到入面圍爐咪好地地
試當真有兩個po上熱門
全盛時期
講緊咩嘢post?唔知係咪一早俾我full block 咗,係嘅話應該係day 1已經放緊風果條友
出去同熱門po果班友講呀嘛, 都兩年啦龜頭, 藍屍咁撚蠢學唔精
其實咩事
我唔係好明屌緊佢咩? HOILAM ON 9大家都知但係佢係分左手先同第個一齊咁即係問題出係邊到? 再唔係講就算真係派帽佢做戲夠好我都會睇佢, 佢就算點正直佢比賽表現成個ON9咁我都一樣唔會理佢
通常比賽黑材料永遠在關鍵時候先現,件事應該唔係最近發生,忽然係出局邊緣先爆出,用心很毒
所以咪啲人屌翻樓主

不嬲佢廢還廢 但唔應該同其他野掛勾
不過之前有人一直屌佢派帽嘅 如果係依單嘅話
認真覺得佢幾慘
仲要係有心剪嗰隻,幾好睇
康要頂住
問題係依家都唔係比賽關鍵時刻
Hoilam星期二(唔知有冇記錯)已經出story幫moon拉票,當時當然以為佢哋friend,但casting 係錄播嘅佢自己知自己事,同埋佢完全冇點幫自己拉票,然後成個星Hoilam表現插水完全無哂機會
去到今日先放呢啲風出嚟根本對賽果無任何影響

我反而覺得啲料係賣左俾想害試當真嘅人(或者條仔賣咗自己俾人),因為目的似攻擊個比賽多過Hoilam本人,諗住Hoilam投票走勢唔錯,一路入到後面先放出嚟可以對公司造成最大傷害,甚至之前可能有份係關鍵時刻谷佢票希望佢去後啲,點知比賽改制加上Hoilam 今個星期表現插水令佢篤定出局,過埋今晚之後佢(至少好一段時間)唔會係試當真出現,啲攻擊材料過埋今晚就變垃圾,唯有急住星期日中午呢啲垃圾時間放出嚟止蝕
啲問題好on9
懷疑今晚會有狗血情節,即場換拍檔,moon主動棄stone成全佢拍劇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞