試當真(暫名)(影/蔚/文/亭/琳/琳/康/嵐/諾/峰/求/賢) (60) 校花校草 The Last of 10

1001 回覆
28 Like 86 Dislike
似王大陸
可能個30%有25%都係啲bot投出黎
完全諗唔明angelina邊點值得走,講樣既話我覺得佢係最靚,又有演戲底,份人言談又正正常常
曾蛇呢個時間爆返上去
唔理!盲撐
有冇人覺得何求好大浸亞視味
又嚟呢啲無啦啦凌晨升
撐曾蛇
由第一集到最新依集我都唔明佢有咩值得支持可能間唔中講下啲jfft潮語 所以有人會支持佢,但每次佢講個陣都覺得好尷好似佢自己都唔知咩意思,講黎就係為左搏其他人既共鳴而投佢咁
因為有幾分似煎pan?

好想Angelina 復活

而家投影 都係為左淡氣
唔想多一個有樣有氣質有演技既女仔收隊
建議衝追下post 係有ching改圖send俾床哥
另外 次次都有呢類改圖
唔係突燈出去撐
咩圖都出
因為佢地都係接受唔到angelina上星期係輸觀眾緣
咪搵jfft黎做發洩
其實會唔會hoilam私底下同試當真講左棄權, 截左票唔再加
因為好似佢個% keep住跌無升過
我代入做佢d盲粉, 例如我係狂開email去撐住佢個排名
好難係接近一日齋跌0升, 之前都會突然有好多票推番佢上去頂住
而家又突然唔想hoilam 走,想睇吓佢玩落去點
以佢而家嘅能力真係唔值十強,但支持佢繼續努力啦
大量沽盤
咪玩啦佢除左洗頭果個禮拜有邊次表現係可以投得落
直播綜藝次次都kam架啦
係無琴日咁柒琴上天姐
曾蛇同熱血康鬥左成個凌晨
兩個都升左0.5
好睇好睇
一定係鬥開e-mail
上round lip sync battle基本上無一個係差喎(或者換過講法個個都差唔多囉),連meaning都係之後演即興先失分;比起嚟去荼毒室基本上都係扣分,係睇邊個底厚啲多啲分扣;唔係點會咁多人屌個賽制擺咗荼毒室上枱

要逐星期計嘅話Angelina 走都公平,個個見到果個星期二神速完live都幫佢打定輸數
邊個咁有耐力係度鬥
記得最初見到牙Stone,硬係覺得佢個style小似Christian Bale… 當然就唔係做Batman嗰個,係小似American Psycho入面嗰種官仔骨骨但又好撚變態嘅殺人狂魔之類
牙石做正劇真係有feel 佢個眼神同黑眼圈幫咗佢係cast幻愛好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞