試當真(暫名)(影/蔚/文/亭/琳/琳/康/嵐/諾/峰/求/賢) (60) 校花校草 The Last of 10

1001 回覆
28 Like 86 Dislike
期待好血腥咁,睇完還好
今集mvp 石
驚喜 皓嵐
都唔錯 shadow 何求
無記憶點 曾蛇 nat
可以走先 hoilam
想睇hoi lam fan cam..
想睇佢全段可以演到咩樣出黎
佢好簡單已經吸到fans
但幾次live同綜藝都睇得出
成日都想玩深度
連秋生都睇得出話佢好悶
Stone 真係校草料,個人鳩又得,認真做戲又得 一開波真係以為會係何求由頭帶到尾
今次真改觀完全跟到黃秋生啲即興位
Angelina 捱唔到呢集casting真係好可惜

hoilam上個禮拜應該要foul啦
寧願觀眾覺得你foul咗好可惜 好過依家個個屌佢霸撚咗個位
石做得好睇
希望可以睇多D佢做正劇
佢終於係呢堂顯返身價
呢堂既表現係最好 係叻仔既
單論演技,皓嵐可謂技驚四座
冀諸君賜票,支持呢位十四歲已經同黃秋生玩即興玩得唔失禮嘅後生仔
秋生哥覺得何求有潛質 先塞錢入佢袋
佢個位穩到爆啦驚閪咩
橋本有菜

Hoilam都幾慘
比佢班毒撚Fans棒殺
牙石做李志樂其實仲match過劉謙 劉謙太靚仔
可唔可以唔好搞綜藝 認真做戲sharp好多
死撚柒開未撚係到賣廣告試當真PR 打手

低招到無人會再睇你呢班垃圾
何求同stone真係好有potential 但何求俾秋生撚到傻
無對比無傷害 吧吧以未做過戲黎講算係咁 Hoilam差到泰妹都做得好好
石頭人好啱做陰陽怪氣嘅角色
想睇佢做其他風格會唔會都carry到
牙石個樣咁撚stone一定match
如果阿康最尾真係入唔到
牙石有講過話可以試下轉同泰妹拍正劇做戲
係,牙石岩岩做果時勁有feel
佢好早之前已經成日強調自己冇人地咁靚仔 要走內在路線
到今日呢一集 比秋生話佢依家乜都未有 只能做偶像派
到底會有咩感覺

反而stone 一開始就話自己係靚仔界既on9仔
依家變咗最有料嗰個
泰妹前段強忍怒火做得幾好,但係後面發火嗰到啲energy 唔夠爆&可以再多啲

《差一點我們會飛》Shadow個表演,係會令我想知,如果佢喺現場同吳肇軒對戲會點演

浩嵐接到黃秋生啲戲係有驚喜

同埋今晚MVP係黃秋生
佢講得岩,要佢讀書先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞