試當真(暫名)(影/蔚/文/亭/琳/琳/康/嵐/諾/峰/求/賢) (60) 校花校草 The Last of 10

1001 回覆
28 Like 86 Dislike
最後果條同畢業禮差兩日
嵐月配豪哥係絕配

Moon 可以自己剪唔怕出唔切,豪哥俾大橋就得
我諗牙月似對自己拍戲冇信心 驚拍正戲累牙石
之後皓嵐拍佢嘅話 又肯唔太正經咁拍 咪試下
皓嵐都想試戲路多過贏
仲要係豪哥,一陣真係出唔切,又節目調動
想睇moon chur 9豪哥
估唔到foul咗j
拉票拉到咁真係好撚核突
本身唔入就唔入架啦
點都一定要有人被foul
唔會再睇 on99
同問 懷疑玩嘢
其實無必要再估估下
咩吹到呀moon讓走呀stone呢d作故仔咁作
事實就係上次live sell橋開始呀stone已經1516
佢自己放棄呢個最後消費月石cp既機會都無辦法
牙月玩出鳩劇配豪哥真係雙贏
就係有睇知佢唔想綜藝 但喺拉票作用上 同一個熟嘅拍檔組過cp嘅月亮拍綜藝會唔會好過同方向唔係好清晰嘅510拍正劇 當然希望條劇情片可以打我面 仲許賢幫手

等睇片
好失望
本身nero似想拍泰妹
仲問佢識唔識跳舞

不過casper同阿慈為求快係咁push nero揀影梓
On撚9
改做企街拉票比賽算啦
為他人拉票拉到自己跌落嚟呢件事真係好弱智
當投票俾你嘅fans係乜野?
其實都幾戇鳩
前幾頁先個個話呀jay行到呢度都到頂
話應該要比康曾上
宜家又屌鬼
真係喎屌 必須要承認前幾round牙石咁高票一定同月石cp有關 仲要其實個cp未炒到好熱 因為牙石唔係話好投入 一路都係想拍正劇咁 牙月先放生佢
想睇大時代
咁係牙石都爆話 係月叫牙石快啲決定嘅 唔好再拖嘅
牙石佢自己都猶豫咗勁撚耐

之後再由綜藝玩翻正劇 都係因為既然冇月石cp 又搭皓嵐 皓嵐又冇所謂 咪講明玩鳩劇咁

依家咁對牙月幾好

反而510420幾擔心下
我諗牙石條傻鳩應該一路都唔知自己高票係關月石cp事
本身啲導演都mark實左佢同510,點知
仲要依加票王係皓嵐,牙月呢個操作真係好勁
唔好走出嚟話 其實本身唔想繼續玩啊
參加得個比賽 就要尊重比賽
唔想玩你咪同觀眾講自己退賽

以為捨身讓賽好型?
淨係覺得好on9
投你嘅觀眾就係對你有期望,而唔撚係想睇另外兩個人
其他人可惜就當然可惜,咁你自己就唔可惜?

利申 尊重賽果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞