試當真(暫名)(影/蔚/文/亭/琳/琳/康/嵐/諾/峰/求/賢) (60) 校花校草 The Last of 10

1001 回覆
28 Like 86 Dislike
希望修仔會簽Angelina
呢刻我會覺得皓嵐值得入10強玩drama賽,我都有啲期待佢仲有咩可以掉出嚟
唔簽佢應該都會係出面搵d casting佢試下
綜藝ep1古生同修仔見證住佢幾charm
無得玩ep5係有少少可惜,但絕對唔係佢終點
同意泰妹後段唔多夠力,平淡左啲
鬥洗牌個段要高energy啲

皓嵐都知呢下代表作,自己都激動到喊
好睇
hoilam真係浪費曬個位
Day1果日修仔都已經叫佢唔好做多,到今日都仲係咁,根本佢外形唔差,正正常常已經夠殺,係要搞咁多色水,啲色水又唔好睇得尷尬
好彩hoilam上次留得低
唔係今次真係難投到爆
mirror有辦你睇
fans行為
偶像埋單
有d人天生主角命,係有就有,呢d唔關演技好唔好事
只可以講皓嵐今集好好睇,但何求外形特質會適合做主角多啲
仲有牙影冇去到casting 又可惜
feel 到d 人同佢幾friend ,估佢都放棄mode 聽日foul 架啦
最尾個彩蛋算係咁啦,好過剪唔都唔剪
佢今個星期個勢係前幾個星期好爭氣咁積落黎
何求笑樣間唔中諗起姜濤 … 秋生每次出現都講到好多野值得聽
講真今集真係好好睇

大加分:
泰妹 - 有潛質, 識Give & take, 轉得快, 學下做戲會上得幾快
石 - 完全入哂個角色, 細微動作都演緊戲, 屈
皓嵐 - mvp級表現, 秋生玩哂嘢咁佢全部接到哂仲要好自然好合理

加分:
natalie - 我覺得佢演得幾好喎, 一來角色啱佢, 二來佢都有果隻清新校園劇感覺
何求 - 初頭整色整水果時都唔係好差啫, 都有啲Feel, 被秋生調教完後其實唔錯

普通
moon - 係有啲生硬
510 - 今次好似由頭到尾都演緊自己咁, 臨尾個"我同你死過"果度好搞笑
康 - 好似還好

失望
jay - 好入唔到戲咁
曾sir - 讀對白咁, 雖然佢個造型幾係件事

shadow就唔評, 有bgm影響哂, 真係想睇佢現場對戲

hoilam - 還番angelina個位嚟plz
姐係睇彩蛋都覺得正,希望牙影順利過埋聽日
原來唔係得我咁諗
何求簡簡單單走陽光大男孩路線其實都夠做
Jay反而門徒嗰次好好多
一齊幫Hoilam班毒撚Fans手 投到Hoilam入十強
睇佢抵受唔住壓力比班Fans搞到自殺

多謝你地呢班傻鳩毒撚逼到人跳樓
Jay外型同氣場好受局限
幾次試映劇場都做惡人角色 放係OK
一演幻愛呢類要收既就做唔到
如果Angelina換咗Hoilam ,以moon今個星期咁瘋狂嘅拉票法佢分分鐘都要輸,到時你仲揼春

Moon知道Hoilam放棄左,其實自己已經入硬五強,都仲咁積極拉票,如果對手係Angelina 佢只會更拉票拉得更盡
最癲係得佢同同阿康,泰妹有心機拉,其他一d feel 都無
乜鳩logic黎
上星期hoilam 好似第一添
至少今週casting會多個做到戲嘅女演員睇
同埋走邊個都唔dup春
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞