試當真(暫名)(影/蔚/文/亭/琳/琳/康/嵐/諾/峰/求/賢) (60) 校花校草 The Last of 10

1001 回覆
28 Like 86 Dislike
星期四比佢地圍插完,今晚可能又比黃秋生佢地屌,真係玩撚完
未去到廢到傻但近兩場謝票caca出力少少覺得已經好睇過佢,覺得阿慈有啲似ern9,明明好努力但好似天生就冇乜觀眾緣,d廣告又冇乜,近排Chanel寧願搵啲唔知名校花都唔搵埋阿慈
呢樣真
之前佢做主lead唔算好差, 還可以, 不過近兩場caca認真少少, 試做主lead, 做少少功課, 已經對辦同埋順過慈幾多下
淨係講8/90年代電影感 跟住無啦
睇下你啲負皮同我啲負皮咪知邊個係傻閪囉
我很撚驚佢啲Fans聽日突然又爆票爆上去
分完組第日先秋生, 過多幾日先到星期四
https://youtu.be/nwEJ8hFdcB0
校花校草2022 綜藝堂EP5《全明星Casting》|試當真
9月24日

即上 https://vote.thenextera2022.com 投票,支持心水校花校草升班!
本周最低票數一男一女將被淘汰,誕生最後10強,下星期正式展開新賽制!

彩色 | 2022 | #試鏡、#演戲、#校花校草2022 | 粵語 | 中文字幕 | 52' |

節目簡介:
12位花草需要接受Casting挑戰,對手卻全是專業演員!

嘉賓:
黃秋生
@adam_wong
@angela.yuen
@ceciliachoii
@siuhinng

主持:
@neoyau19

了解更多:https://thenextera2022.com
IG: thenextera2022

#校花校草2022
#thenextera2022
#從現在發掘未來
好撚慘呀你
平時淨係識吠又冇人RE
狂收負皮
等我可憐吓你RE下你啦
投了
510先多

泰妹冇乜人講
想問有冇人知綜藝堂5幾點播
10點
等間10PM播
你地唔好搞到曾sir 出局呀,諗辦法做低皓嵐算啦
琴晚都未放棄
仲想搶下JFFT 鐵票,最後仲打上去唱歌,成晚節目不停留言

可惜變化不大

當然唔排除已成jfft 真fans 嘅
我話佢已經知秋生嗰集結果點,加埋星期四比人插,真係準備收皮
都話叫佢型一鋪 退賽 讓俾阿康
橫掂佢都有唔少名氣,成就他人仲好啦
見到阿康今日咁樣真係好想佢入

同埋佢嘅身高條件限制
同邊個校花拍都好似會增加唔少難度
同埋佢平時同試當真都唔少機會拍片啦
留返個機會比阿康仲好

支持皓嵐型一波退賽
佢不嬲都係真fans,唔似月石呢類因為個比賽先熟jfft
請真 牙月泰妹唔會靚過阿慈掛,佢地都有
泰妹好靚wor,阿慈同佢都唔同level
碌過下佢個TG 係冇咩人講投票剩係SPAM STICKER 不停SPAM
其實星期四live未係致命傷,因為其實個個都俾人片,得求吧cp吸到票(私心講月石都好,但假cp點鬥真cp?)
Hoilam 真正死因係星期五,仲要係試當真剪接到擺明做佢咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞