警世 千祈唔好用Smartone 特別係想轉5G Plan嘅人

397 回覆
721 Like 9 Dislike
smt 個4.5g 用落點? 諗緊轉唔轉
SMT 4G其實好好係5G出事
我係3 轉 csl 再轉返 3
好彩csl係1年約,答車長期係唔會順順利利睇到片,on9到震,依家轉返3 5g,終於可以全程睇netflix Disney

不過邊個台都好,我屌哂你哋老母,舊客永遠越俾越貴,迫人轉下台先平返
講真 3邊度垃圾

用左好耐 150幾蚊月費 4G無限 番工屋企地鐵上網睇片一啲問題都無

勁抵屌喎
以前用開佢4.5g學生plan 128 打黎幾次叫我續都唔理佢 最後比咗5g學生plan我 無記錯係148跟電話上嘅plan一定係垃圾
利申grad咗兩年
去埋通訊辦投訴
之後SmarTone工程部主動搵我
我屌到出水都係遊花園
宜家想CUT份續約
簽佢5G iPhone plan你已經蝕咗
個5G廢啲plan又唔抵
利申用緊佢兩百幾月費真無限4.5G
正常野,貴少少囉
我個個總要唔係出機plan嚟 而家剩低幾個月 我話想cut 5G再簽4.5 佢話未到期唔得 死都想賺埋剩低個幾個月錢都唔想俾我轉plan 逼人走轉台
無咩好選擇
如果你會搭地鐵嘅話一定後悔,csl/1010有一半以上時間係load 空氣

Rush hour 收爆任何地方都係load 空氣
垃圾smartone
smt個4.5無問題 但係5g的人唔係話cmhk好咩 多資源
香港 5G 根本未攪掂
LTE一向穩定地慢,收到就會上到但慢,唔會好似csl咁收爆load空氣
佢5G真心廢速度其實同4.5G一樣
CSL今年勁生性,舊客第一日拿pm256淨機
幫佢做打手了
屌,收得好啊連登仔話,仆住用
想知其實屌csl嘅人有咩居心
利申:由垃圾smartone轉去csl十分滿意
如果兩害取其輕
一定唔撚會再用SMT轉去CSL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞