警世 千祈唔好用Smartone 特別係想轉5G Plan嘅人

397 回覆
721 Like 9 Dislike
我都畀屎窟窿水左upgrade 5G,完全load空氣,又收得貴
英皇道
好似唔準...CMHK 地圖冇訊號,但我有張CMHK 電話卡收到
唔計5g嚟講smt其實真係算係咁 我都係5gplan淨開4.5g
搭得地鐵其他台就算收到5g都load空氣
用上面都有講嘅方法啦
CMHK>>>>>垃圾smt
SMT儲值卡幾好用
我用緊電訊數碼120+18個plan
想轉smartone 120+18/188
有冇巴打比d意見
188係邊個plan 網上睇唔到嘅
呢個網係靠電話使用者 download 咗 nperf 個 app, 再用佢個 app 做測試兼同意 upload 測試資料上佢 server 先會顯示出覆蓋 data, 咁你話準唔準?
如果係smt 5g plan
建議你唔洗轉
4.5 無限問隔離電訊台
都係4.5g. 電訊數碼真係流流地 想睇下轉smartone 會唔會好啲
就係呢個 120同188
食屎啦SMT
舊客雞咁屌
同價錢電訊數碼點解唔csl 二奶台
用左好多年 嫌麻煩冇轉過 咁既話 同樣價錢 smartone 同csl 邊個好
兩個台都有用過,各有load空氣地方

你以家用緊多唔多load空氣(屋企、公司、巴士地鐵路程成日去嘅地方),買張儲值卡30/40蚊全速幾GB果啲用幾日試下,ok先轉台

用幾十蚊試清楚總好過轉台兩年叫哂救命
依家暫時搭車時經過地方有部分地方會收唔到
但暫時黎講算ok 諗住試下smartone 短約試一試水溫 見呢到好多人屌smartone 但電訊數碼冇乜人講 好奇一問
轉撚咗去3
屌佢老母當舊客臭四丫拿
轉去cmhk
轉左3 5G plan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞