警世 千祈唔好用Smartone 特別係想轉5G Plan嘅人

397 回覆
721 Like 9 Dislike
可以好老實同你講間間都一撚樣,我當初同你一樣,我係去csl即場俾5舊水毁約走人,唔記得左係出iphone幾,我舊客,我老婆新客早我成個月有機
痴線csl真係cls......要衰到貼錢走
3就垃圾到唔值得俾機會
上次就係趁csl單醜聞趁機氹人轉台
唔知今次又有幾多人俾佢呃左
我嗰單係service上被撚仲要串柒柒
賠撚咗二千幾蚊走人

出iphone呢啲自從4s俾人玩爛晒
真係唔會搵電訊商出機
好心你改下名先啦 一search你連登九成reply都係關SmarTone事
我自己用緊Smt 4.5G plan, 仲未𨍭5G因為都夠用。

公司部手機就已經係5G plan(唔知幾錢月費因為係公司俾,但一定唔係無限任用嗰隻plan)但感覺都ok, 至起碼上網查資料甚至出咗街時當hot spot用都唔覺得有問題。可能冇用公司機去睇片或打機所以試唔出有冇大分別。
其實都係,次次打來sell d plan 都係勁貴,同埋最討厭係成日佢講完就話對資料confirm. 好彩我有寫低自己咩plan, 包咩送咩。所以都係答佢太貴啦唔會改用5G收佢皮算。
用緊1010家庭6卡5G plan 110GB
3台打手如獲至寶,就算smt幾爛都好我都唔會轉台用3
咁sosim 算係咁
相對又最少人用
曾經真係最快….

我續約佢offer 呢個plan 比我, d 分可以換600蚊現金卷,平均133 個月。 我仲考慮緊
我用SMT成撚日入黑洞喎
唔止搭地鐵
連去唔同場所 餐廳 都會上唔到網
2021年計
cmhk 5g客已經有100萬總數500萬
csl總數先330萬 5g客23%76萬
數碼通270萬,5g客得54萬
speedtest個數據話中移動全港最快喎
CSL 330萬客淨係計上台客 儲值卡未計
CMHK係計埋儲值卡先500萬
SmarTone計晒先得274萬客
淨係知Sosim 收$33 無投訴
仲有幾耐完約?
2個月
我都係2個月 仲等緊新offer
去Facebook屌完之後即刻有人跟進 肯俾我cut 5G 轉返4.5 plan 價錢話再覆我 總之俾我cut到
N年前都知跟機上台一定貴撚過純機
計5g負載cmhk應該最大
我朋友csl做都叫我咪撚用
d發射站係咁拆點會唔差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞