警世 千祈唔好用Smartone 特別係想轉5G Plan嘅人

397 回覆
721 Like 9 Dislike
唔好上5G,除非你成日係街...我用緊SMT 5G $256 110GB,室內一定要轉LTE先快.

我仲有CSL 5G $316 110GB, 就完約, 諗緊係咪轉儲值卡,但唔再續約就用唔返CSL,
邊間公司?串過馬𨶙!
Sosim係用3網絡?
留名
用5G仲要特登走到佢門市咁On9 垃圾SmarTone
屌你老母啦
csl 5g好快wor
用緊3嘅5g plan 整體都收得幾好 睇YouTube Netflix 都唔洗load
我舊客續 第一日仲有得拎埋14pro max
Smartone今次真係反應算快
第2日宣布唔岩plan有得refund$500,一個weekend就退到錢

SMT不知幾好,舊客呃尻你續約玩幾個月免1個月,除開無加價咖,但講明舊約完先上去都變左即時生效啫
佢同我講8個星期
屯門用3定人仔好

今朝未訓醒比佢水左學生plan $198 轉5G
仲慢過本身LTE
我用1010 又ok 喎
我用有限數據 plan
用無限數據/用量王就咩都收唔到
下月到期
1010 叫我升做5G plan
144Gb 299 一個月

我問佢有冇4.5g plan 佢話貴啲 係咁叫我升5G
會否慢左或中伏?

暫時滿意 地鐵都睇到fb ig 報紙 想續返佢台
用Sosim 啦,你俾$33+70 都無咁嬲
可以6卡?唔係最多5卡?
3都係要加到598 人仔就可以淨機,最後都係Apple store 等返成個月算
至少3 無出爾反爾先,一開口就係呢個價
唔好L提,SMT係商業區拆撚咗個站都唔話人知,
我係英皇道企係條街load空氣,load唔到個code拎外賣。
打上台叫佢cut plan 係度拖拖拖
垃圾台,即轉SoSIM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞