北海道圍爐區3

1001 回覆
28 Like 0 Dislike
計埋行理果d時間既話呢?
二十分鐘到
但成田最仆街係由國際航機到步出閘個位行到去坐國內航班去北海道個terminal 係好撚遠重要只可以行先到。佢話行320米但計埋check in櫃檯再行到去登機閘口係超過400米。
ching轉機預左幾多時間? 如果delay搞到轉唔切旅遊保險有冇得保
我都係得兩粒鐘layover
其實係有啲趕,再飛過既話有得俾我揀三至四個鐘會鬆動啲。
旅遊保險有冇得保我唔識答你,揾其他巴打答。

你飛之前搞掂定個visit japan web 先啦。有搞同冇搞過關所需時間分別真係好大。
BTW, 札幌 Sony店都係冇Ps5現貨。抽先有得買。
Yodobashi同Bic Camera都冇。

喺登別JR車站北面一個街口揾到間古舊玩具店。
重有好多昭和時代既玩具。
有好多未開封既寶物,賣緊只係四、五千yen。
呢啲放去ebay或香港啲舊玩收藏具店隨時係千千聲。
店主婆婆好體貼,知我地鍾意呢啲野,俾錢時俾左張博物館既宣傳單張俾我地,話我地知個展覽館入面有舊玩具展示。

如果有人嚟登別浸完湯同睇完地獄谷有時間可以嚟呢間hidden treasure 幫趁下然後去埋博物館。

ワカキ玩具店
+81 143-83-1730
https://maps.app.goo.gl/6xqjMGqXFDSzJeAj9

レトロが好きですよね
ところで、この店の隣にバス停があって、札幌および室蘭行き高速バスに乗れますよ。
大家又登別會預幾多時間?
諗住浸歸溫泉,行地獄谷,大湯沼同商店街
要坐幾耐?
登別のバス停(温泉街ではありません)から、札幌駅まで、1時間50分がかかるです。一方、室蘭へ行ったら、1時間くらいです。
其實日高o個堆養馬牧場會唔會對外開放...?有玩winning post都想去朝下聖...

想典雪
呢度咩位置?咁快有咁厚既雪
張相今年二月喺旭川既常盤公園影
買咗機票一月中去
想知道東啲巴士schedule幾時先有
未有期咩都bk唔到
有另一個北海道post 都推緊
請問北海道有咁x 多個湖/山
有無邊個係值得睇?
利申無去過北海道,12月頭去
係飛機填埋手寫過海關,到時邊度少人就去邊度
上次電子要排長龍,紙仔直行
旭岳,十勝岳,羊蹄山 滑雪
你岩 上次我大阪出 條qr code 通道長到傻 反而紙版唔洗搞
冇得通常,閉關太耐

以前一淡季就平

hka $4000 樓下其實算平
我影咗成個鐘 人太多,就位

而家應該少人
根室花,厚岸,釧路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞