北海道圍爐區3

1001 回覆
28 Like 0 Dislike
即係乜嘢
請問1月自駕遊札幌附近玩雪上摩托車有邊度推薦
11月中去係咪不智
12月尾去會唔會冇風景睇
幾個月去風景最靚?
想問下轉機有咩特別野有機會遇?或者有咩麻煩野
我睇成田空港官網見有ANA去新千歲?!
應該係開左關先有返
我果個留言都個幾月之前
果時連國際線飛羽田都未有番

有成田既話落機同轉機隔3個鐘就應該好穩陣

一係就羽田紅眼機再早上轉機都方便

同埋去ANA官網睇佢都係叫你買peach
1) 大路嗰幾間釧路都有分店喎
2)唔關邊度租車事,只係疫情問題停咗喺賣 pass,而家傳緊 11 月有幾賣返
CLS 今日好撚凍 仲要落微雨
我得件薄外套+短袖衫
搞到猛咁流鼻水+咳
驚人誤會
今日再凍啲。而家兩至三度。但今日天晴
喺札幌巴士站買都係2200円

開始有啲唔鐘意用klook
天狗山纜車 早幾日去話大風得滯所以嗰日無開
應該未執喎
11月頭就冇喇 官網寫
https://twitter.com/Seicomart_TW/status/1584809509243228165?t=BbG9IWMBmIrdjhvFSn8UjQ&s=19
#ホットシェフ #今週の新商品
今週のおすすめは…
✨HOT CHEF 牛しゃぶ丼✨

大満足のボリューム感!
ごま油香るピリ辛だれでごはんが進む!

本体価格:520円(8%税込:561.60円)
※関東の店舗は価格が異なります。

ホットシェフについてはこちら👇
https://www.seicomart.co.jp/sp/instore/hotchef.html

佢都出嘔飯

是日中島公園
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞