MC點睇佢經理人咁憎洪嘉豪

1001 回覆
1686 Like 35 Dislike
bro / sis

你講哂出我心聲

攪Fansclub 攪到好似信邪教咁,明明唔make sense唔合邏輯,一有人提出問就比班信徒屌到滅聲咁

裏面有人安排不當,又話要體諒某啲人乜乜七七,攪到是非不分,指出問題嘅人先係有問題,惡過共慘黨

屌你老母,係啲腦筍都未生埋先會比佢點,我好同意撐偶像係要有人量支持,但你話個堆「基本動作.......乜都冇做就唔好問點解冇飛」,我想係度反問要做齊個堆time cost係幾多? 所有fans都係天生屋企養唔洗搵食? 如果係,我24小時同你宣傳MC又點話,大佬,呢到係香港,唔L洗做?

上次Fansclub買飛係有某程度嘅不公平,冇做基本動作就等於唔係Fans? 大佬我全日24小時聽MC啲歌洗唔洗遊街話比你知?

公道d

個yeeyee係MC造星比後及入行初期幫左唔少,冇功都有勞

但係管理FC啲行政admin 嘢真係幾差下,佢自己之前都係打工,除非佢係細公司做,如果唔係無理由連其基本CS都唔識?

相信有係tg谷嘅賦二代都知咁耐而呢發生過乜嘢事,只不過大把人咁敢出聲

支持偶像唔係打份工,所以嘢出於自願及鍾意先做,打工就話乜都要跟公司啫

唔好成日一句「為MC好」無敵,就乜錯都睇唔到???乜都唔鬧得??

乜香港人係咁嘅咩?

唔通攪到「一句為香港好,就乜道德倫理都無視??」

我好怕佢想捧MC最後攪到連累MC

希望華納審視FC管理及行政問題🙏
買黃牛啲錢都可以offset左啲time cost
其實連累到mc係遲早嘅事
佢根本唔會改
個班唔係意粉,應該係同yeeyee最熟嘅賦二代,個班妹妹經常tg欺凌人,同埋夾埋留言洗走啲佢地唔想人留意或繼續討論嘅留言
大把
Mirror d fc都差唔多
講真,冇諗過追星真係唔好join d group
mirror嗰啲起碼唔會公然咁講嘢囉
佢自己管理fc就大把免費飛啫
咁樣鼓勵人買黃牛都得嘅
真係哭L咗
點解dm條友會覺得佢講嘅嘢無乜問題
就算有其他人講得再難聽 都唔代表無問題喎
連對人地基本尊重都唔識
只係佢依家個身份對成件事嘅影響更大
佢雙重標準㗎

自己講就冇問題,其他賦二代講就叫人唔好犯版規,乜都佢講曬
你係呀yeeyee啲friend/fans?
或者佢就係yeeyee 本人呢
即使唔係公售買,其實信用卡優先訂飛或者保險分數換飛/里數換飛大部分時間都換到,起碼歌手有贊助落袋先

買黃牛係對歌手收入完全冇幫助,例如我作為歌迷都會想佢收入多啲,或者多啲人識佢,買黃牛係完全幫唔到任何野
Get唔到
好多應援都係唔環保嘅
洪嘉豪嗰支棒有咩好屌
串人地好威威即係咩意思 唔係好明
呢啲人真係恐怖
Mc 你睇路
睇個樣就知八婆款
屌,唔怪得知個格咁衰啦
班姜糖不嬲都係咁乞人憎
邊個同佢哋正主合作都話想癡上位
點解啲經理人咁多個都咁倒米
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞