MC點睇佢經理人咁憎洪嘉豪

1001 回覆
1686 Like 35 Dislike
我知邊個
好似係

睇黎個個人都出名喎
終於有人講公道說話
繼續講返正題
仲要spin埋去fb啲阿嬸鏡粉唔想其他人紅 唯我獨尊
但係呢個po咪講緊mc fc admin都有呢啲人囉
咁都有得屌到去鏡粉
btw 淨係碌上少少 都見到幾個kam撚mc fans
好撚kam
新po已開

MC點睇佢身邊人咁憎洪嘉豪 (2)
https://lih.kg/3142501
觀點與角度啫

係咪一朝得志,咪放長雙眼睇下MC去到幾遠,係到亂屌又如何

不過都多L謝你囉,出個po比我地可以借力打力屌鳩yeeyee
個偶像紅班fans就可以串柒柒貶低全世界
係的話鏡粉就唔洗人人比人笑
笑撚死
就黎屙屎唔出都關鏡粉事
承認賦二代入面都有好多呢啲低質傻鳩係咪好難
就完post整合返
MC而家主要嘅經理人係華納May Chan
Yee yee喺MC未簽華納嗰陣用eternal city entertainment簽咗佢
未知現時係兩邊co-manage定已經買斷合約
Yee yee而家主要做MC助手同管理fans club
娛壹同channel c都有報MC對呢件事嘅回應
都係話唔清楚 交俾公司回應

另外得罪講句
呢個post真係見到咩偶像都有黐線fans
講講下yee yee條八婆又可以去返舊年叱咤
講句khfc風氣好啲又話人分化踩MC
仲有追到MC去廁所嘅私追
一路明踩暗貶其他歌手
小小事又起槓話人迫害抹黑MC 妒忌佢咁成功
嗰種一朝得志自我膨漲嘅程度同鏡粉有得比
觀點與角度啫

係咪一朝得志,咪放長雙眼睇下MC去到幾遠,係到亂屌又如何

不過都多L謝你囉,出個po比我地可以借力打力屌鳩yeeyee
個偶像紅班fans就可以串柒柒貶低全世界
係的話鏡粉就唔洗日日比人笑
姜糖都係咁諗嘢,好正常
經典姜糖,諗嘢思維脫咗粉都一樣
lihkg 撐偶像,個個都串柒柒㗎啦,你第一日上lihkg?,你唔係宜家先呢講 以禮相待 呀

樓主
不嬲都有班賦二代係咁
人地話佢地 佢地就spin走去鏡粉點點點鏡又點點點 Ash單野都可以推個波走去話有爵屎輸咗新人金趁機死咬佢地唔放特登搞事
美國肉腸出名倒米
不過倒米嘅人又點會覺得自己倒緊米
你自己入去group 睇吓有幾多人睇mirror 演唱會先講
咁多謝你衝出嚟搞臭賦二代個朵
so what鏡粉夠有好多人睇張敬軒林家謙演唱會
代表啲咩?
咁呢個post留言嘅係咪鏡粉
冇代表d咩
講事實
上面都有屌緊某啲賦二代
睇清楚先屌
跟本唔洗分
一路都屌緊唔理智粉
頭號係EE
你睇清楚自己講咩先
樓主講緊某啲賦二代膨脹程度同鏡粉有得比
你就spin去因為入面真係好多鏡粉/前鏡粉
好難唔令人懷疑你句野係想推波去鏡粉度賦二代就清清白白勁理智 最衰都係畀鏡粉滲透搞到有老鼠屎
你追吓post 先啦
被妄想被害症

https://youtu.be/uO3MAMAWKzg

1:11

就嚟連華納出歌次序都要由佢控制
好顛
華納咁大間公司要聽yeeyee指揮
上到新聞已經係一大步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞