MC點睇佢經理人咁憎洪嘉豪

1001 回覆
1686 Like 35 Dislike
就算你唔係經理人
你都係mc身邊嘅人 你都代表緊mc啦
你講埋啲咁嘅野 有冇諗過會得罪人啊?

知啦知啦 知你個仔最有實力 唔洗理人地點睇佢啦
抽飛問代言產品優惠裝有咩
大佬我唔用嗰隻牌子冇買到鬼知咩
又要同人鬥快
我出齊活動搞埋應援成日share都冇用
計分計埋依啲廢野
咁你咪唔夠忠實囉
你唔買product 啲廣告商點會再搵佢啊?
勁撚無品 肉酸
Mc 你大把前途
呢d唔識同你搞人緣
仲要倒米既無格局既傻閪
建議你早斷

ig就愛屋及烏咁
tg gp就插爆hkh
想講好耐 入咗fans club之後覺得成個fans club好似邪教咁款,日日喺度吹奏yee yee

想追個星都要搞咁多飛機,好似當正個個人都唔使返工,724都用嚟追星咁

至撚on9係啱啱個演唱會要人一定買咗燈牌先可以入場,跟佢指示8月頭訂咗燈牌,8月尾先同人講話無貨,好想叫佢退返錢比我,演唱會過咗先比個燈牌我有咩用

仲有想講燈牌呢個文化都好撚on9,成場演唱會都燦撚住哂

會繼續支持MC, 但呢個fans club就不了
淨係講口沒遮欄呢點我十分同意
好撚樣衰
淨係想知華納點睇MC身邊最親嗰個工作人員大大聲話洪嘉豪啲應援物係垃圾同喺fans club明嘲暗諷洪嘉豪
上面話佢要人買燈牌先可以買fc飛
其實燈牌都係製造垃圾啦
話人地fc嘅應援棒阻住你地睇show
又話人製造垃圾
你叫人唔好舉高應援物咪得囉 洗唔洗寫明係乜野啊
一睇就知你有乜用意啦
其實啲燈牌都好殘眼好騷擾 係咪要叫大會ban曬佢
你嗰班都唔撚正常 私家音樂嗰班賤種
mc燈牌唔計
你老友定分身屈D同佢定好friend㗎喎
仲要tag埋人地 叫人唔好帶應援棒入去 onl79
KAHO 好慘呀
佢應該都心知呢個呀嬸背後係咁踩自己
仲要同條八婆合照
人哋嬲豬第一日成片橙海
自己乜都做唔到咪要出個story叫人唔好fing

橙海咁靚梗係鍾意
開幾個衞星ig page推佢首歌上第1
講得好岩
條Yee yee成日覺得至高無上
入面班人又小圈子
老實講唔係個個都咁得閒mon住個group, mon住MC啲動向
就黎為咗張飛連MC腰圍幾多都要背埋
俾錢買黃牛都冇咁卑躬屈膝
都正常啦 冇乜特別
你咁出名就難講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞