MC點睇佢經理人咁憎洪嘉豪

1001 回覆
1686 Like 35 Dislike
人哋錢多次次有show都整支棒遮住人睇show吖嘛,咪由得佢哋啦
如果你入過佢mc 既 fan club, 會睇到入面既人質素好低,尤其是上面個幾位,上次演唱會派飛仲要問埋d濕9問題,又搞埋d小學雞行為,演唱會當日大家有眼見

之後反而越來越多人轉會去左洪院友,入面d人成熟好多,所以追星都真係睇fan club質素係點,雖然mc無乜野,但連下面fan club都搞到咁,唔掂囉
呢樣真係好嘔心
慢咗添
想知kaho tg 谷有無食緊花生
上年我是現場搶飛仲巴閉
明明講左12點開始登記
有d人提早11點5X submit form, 佢照批
你敢唔敢出黎講啊yeeyee?
偷步嘅人優先過準時submit嘅人
我屌你老母啊
呢d唔計架
佢地心目中得hkh fc支棒先會阻到人 先係垃圾
呢枝野又係現場派嫁?
你又岩
e.....你有驚人內幕消息

你係二五仔
眼見其他fan club做得咁好,mc果個搞到成班小學雞白卡咁,真係趕客,要屌就屌爆哂fan club話事個幾位 同埋個濕9經理人
呢個真
老實講本來一直係追MC Kaho只係撘單留意下
但之後睇多咗啲節目同show 都開始欣賞Kaho
雖然講唱歌點都係MC勁啲
再加上個YeeYee搞風搞雨 同fc啲人質素咁差
慢慢真係覺得追唔落 好厭倦
本身生活喺呢個社會已經好壓抑
想有啲娛樂輕鬆下追下星姐
都搞到又要奶鞋底又要考試又要驚講錯嘢 真係好癲
最近都轉投Kaho個tg group 啲人正常好多
我DKLM啦

第日華納真係抆走佢,我睇班智障粉仲會唔會撐佢,立即擺舵

要MC定yeeyee
咁多人偷步又有飛 自然有消息流出
真啊
我都係想真金白銀支持下mc啫
點知入個fc又要奶又要剩 好無謂囉
我比錢仲要含淚受氣 on9
無錯,mc fc個邊好似日日要準時出席,奶哂鞋底咁款,唔講以為我追緊fc 唔係mc

反而留意下院友,有時Kaho會亂入講下野,又同fan有交流

我覺得追星係得,但要追一個舒服,當fan係人既星先囉
e 你想分化及乘機踩MC

鏡粉都有黑粉

賦二代又點會冇?每班粉絲都有毒瘤

鏡粉都唔會因為有黑鏡粉而離棄鏡仔啦

宜家只係個yeeyee及一班為息事寧人又冇個人批判能力盲撐yeeyee嘅賦二代連累到MC

你覺得鍾意MC嘅人會因為咁樣轉會

咩邏輯?
咪就係,根本唔係真心鍾意粒星,欣賞粒星唔係欣賞佢本人
最多唔入fc,都可以繼續欣賞mc,有衝突?
冇人答到你
你繼續冇問題

你講到好似想叫人轉會,除非我get 錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞