MC點睇佢經理人咁憎洪嘉豪

1001 回覆
1686 Like 35 Dislike
你班傻仔fans俾錢就係養呢啲閪人
而家係個阿嬸唔尊重人喎
佢冇追姜濤之後 好似已經變到好撚憎姜濤
條友咁撚癲 遲早屌埋MC
之前已經不斷上報就知
呢啲人係享受自己掌權 多過鍾意粒星
條阿嬸唔尊重人仲要做經理人已經夠痴線
仲要成班人一齊係咁瀨佢
瀨到覺得自己上晒位咁
成個tg gp都痴撚咗線咁
日日唔係感情台就交友台 本身都唔撚係咁
谷都唔撚想追咁樣
MC上水d人都仲可以繼續係會員谷到打飛機多過理MC
CLS
咁先吸到fans
嘩ka ho過唔過160?
佢要嘅係權力
唔係真心為粒星好
仲點會去返跟姜
阿嬸Yee Yee食唔到姜濤 走嚟食MC
要人做埋啲𢦀鳩野答埋啲𢦀鳩問題先可以抽飛
快啲俾人炒或者我怨你快啲辭職 好多人睇你唔順眼 見到你都唔開胃
本身覺得賦豪合作好好
兩個又係兄弟
加陣寧願佢哋唔好合作
咁hkh唔洗咁慘
唉,食過
十分認同
由全民造星開始鍾意MC 入咗tg group 入埋fc
自問真心欣賞佢 但真係唔係個個都咁得閒去晒啲活動
成個group有老有嫩 有媽媽粉有學生粉
其實大家都有唔同嘢忙 要兼顧
佢搞個咩濕鳩問答比賽出嚟 真係企咗喺度
即係冇抄歌詞冇喺group講夠100句嘢就唔係真fans?
仲要就算你答啱晒你都只係有資格買一張飛
皇恩浩蕩到 唔可以帶朋友伴侶去睇
話咩MC fc就係大家庭 一齊坐咪得 心諗咪癲啦
都未講強制買燈牌果啲
仲有佢三日演唱會原來手頭上仲有飛淨唔一早放出嚟
每日即日晏就抽兩張飛 開場前交收
又試過即日問fans有冇人喺九展 即刻賣張飛俾fans
我掛住出面撲黃牛都唔得閒24小時mon group啦
都莫講話個人可以瞬間轉移到九展

以上呢啲說話如果喺tg group講一定俾人秒block
果個yeeyee惡撚過共產黨 啲盲粉又捧到上天
MC同華納再唔正視呢個問題好快會因為咁收皮
炒撚左個經理人佢啦 幫人倒米?
個個識答佢點益自己友
班八婆又圍緊爐了
而家經理人應該係May姐

Yeeyee 除左fc仲有咩角色
快D抄我名啦
半個經理人囉?或者叫保姆?貼身個隻
條友鑊鑊都搞到咁
上次就話人白卡老公
睇個樣都知賤閪嚟
講真 你話佢兩個一齊食女我都覺得可信啲
有無tg gp link呀?
呢個marf fansclub成日有咁多內幕
係咪又係英皇培養果啲瓊姐黎
好想睇華納回應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞