MC點睇佢經理人咁憎洪嘉豪

1001 回覆
1686 Like 35 Dislike
我覺得佢講嘢其實幾公道 至少可以中立咁去睇嘢先
EE : 一定要買燈牌着團Tee 先俾你睇演唱會

EE 就係開咗一間公司簽MC? 所以華納都要聽EE話?
你btw後段我知,真嘅

但前面個part你有冇fack check先?條yeeyee何德何能開公司簽MC???
點解佢變咗唔係神徒既
想知點解
我唔介意著衫舉牌,真心鍾MC又有咩所謂

但答問題嚟辨別fans真係好不公
好多真心鍾意,只係唔記得mc 賣廣告個隻護膚品嘅禮品裝入面有D咩,又或者唔記得左某廣告嘅紙牌放左喺邊,就會連買飛嘅資格都無
仲好串咁講:唔鍾意就買公售啦good luck

我寧願你抬高入會費,甚至收錢純抽飛都冇咁嬲
抽飛唔該一人兩張 又要fans宣傳Mc 但人地連想帶個朋朋嚟一齊睇show都無飛,講經咩

不過我地喺連登講咁多佢地班人都唔會理當你臭四,仲叫佢班信徒唔好上咁多連登 今日仲有個癲婆話應該要帶筆親身上去考公開試咁款考

終於見識到fans club 原來係咁樣玩
做純粹鍾意佢音樂嘅歌迷唔得嘅,係要搞到追星咁記埋啲唔等駛嘅代言嘢
好大官威咁
Ian fc 算幾好
呢個真心戇鳩 成場show 開撚住個燈牌晒住人係想點 去到紅館咁開飯留名俾人屌
今次演唱會要考試都傻傻地,個個都真金白銀買唔係送俾fans,考試前又要追post 內容又話要買嘢咁,唔係免費唔好搞咁多嘢啦,一係就抽籤,不過內部都唔會公平,一定係俾yee yee 世一嘅fans 啦,嘥氣嘅fansClub。

仲有班師奶fans 成日話MC 細個3歲真係好頂唔順,好似當湊仔咁,成日講嘢果啲都唔係好正常咁
Support your views and comment👏👏👏我都比呢個變態女人恰到上心口,係咁打壓真心支持mc又肯課金的fans(即係我)
不能同意更多
抽飛唔該一人兩張 又要fans宣傳Mc 但人地連想帶個朋朋嚟一齊睇show都無飛,講經咩

阿嬸咁覆你:
當啲飛連賦二代都唔夠分嘅時候
唔通寧願俾人帶朋友,都唔比多一個真正入咗會嘅賦二代去睇?

你啲豬朋狗友唔係真正入會嘅賦二代
冇交會費冇考試冇買tee冇買燈牌 憑咩攞我張飛
入面寫2020年39歲
個但樣
係咪做big 4容易殘
你講得好好,真心唔覺條變態女人靚,講真講靚唔會有人靚女得過Kenny關智斌的經理人咖喱,人地係真正人美心善又年輕貌美,人地以前都係fans出身唔知點解素質可以爭咁遠
哩個樣已經算冇咁樣衰,老派vlog佢仲醜樣
初初係私怨音樂喺tg同ig屌903先
搞大咗件事之後華納同yee yee先乘機啫
慎入
仲要瘋狂打壓真心支持mc的fans, 唔知咩心態
agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞