MC點睇佢經理人咁憎洪嘉豪

1001 回覆
1686 Like 35 Dislike
Who is purple? btw任何一個都靚過呢件極品阿嬸
咖喱真係好好人,我要同Kenny合照,佢都會幫吓手揸機影相;但呢件阿嬸,我嗌一聲mc之嘛,佢怒啤我不特止仲話我過份;有次仲搵個死人背囊bel開我,仲有好多變態嘢唔方便公開講,所以人美心善喺咖喱睇得出,阿嬸係完全相反
條八婆真係有心幫mc就唔會成日搞事
佢柒少陣當幫忙啦屌
真係好差囉 yee
驚死人痴金糠
On9點會唔關事
叱咤計派台歌成績 播放率嚟分獎
上年尾搞單咁嘅野 播多左MC 播少返Edan
最後先俾MC反cup到
如果照年頭至年中後個勢 Edan本身就啅硬金獎
lm
呢d女人比佢做hr pr都食得屎
倒米壽星就係呢d
做返普通文職投閑置散就最fit呢類人
相比起 hkh個谷正常好多
雖然個個谷都有記者入去攞料 撥下風
但hkh d fans好多都正念多d cover到
佢係咪睇得太多歌唱比賽節目當咗自己係嗰d評判
吸引唔到你?Wfc? Who are you, dude.
呢個係咪花姐失散多年嘅家姐?
得兩個人嘅演唱會
逼攞MCFC飛嘅人帶MC燈牌
同時批評HKH果邊嘅應援棒,tag明星本人施壓叫fans唔好帶
係咪特登想搞到好似全場幾乎係MC fans咁
勁黑心
上年年尾Edan已經係咁俾人鬧唱歌唔得
攞埋個金獎等於俾人捧殺
全世界都只會覺得MC唔抵
我係佢fans既話情願攞唔到好過啦
真係隔夜飯都嘔哂出黎
花姐冇佢咁賤啦
係就好
飛走件倒米嬸啦
越嚟越覺得阿嬸同mc的關係似慈禧太后同溥儀

真係唔好再po張相出嚟,有ptsd,講真mc比佢控制到啫,唔代表支持mc 既人都願意比佢控制
據了解,Yee Yee並非張天賦的經理人,原本是張天賦擁躉的她,因為在對方參加《全民造星II》後出心出力為其宣傳,而深得對方信任,嚴格來說只是助理和後援會管理員,而真真正正的張天賦經理人是華納唱片May。

係L經理人。。。。
我仲心諗經理人點會咁on9
FC啦
係呀,人地好撚威架
同華納攜手捧紅MC呀
不過就無撚出過力咁囉
Event/show 華納搵
A&R 有阿May 同Robin Chi帶
Marketing 又有成班warnergochan 搞
錢又華納出

阿YEEYEE 除咗搞FC 自high 呃錢
同埋開呢間閪公司分MC 錢
仲有咩搞?

purple ho?

邊個咖哩
佢有咩搞?咪就係瘋狂打壓真心支持mc的fans
條女都簽左eternal city entertainment?
定佢都有份開呢間野?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞