MC點睇佢經理人咁憎洪嘉豪

1001 回覆
1686 Like 35 Dislike
正常

兩個同期新人,佢地好唔拿抵得MC壓住Edan,勁玻璃心,有啲爵屎及甚至某啲鏡粉根本就想樂壇唯我獨尊

心唔會講出嚟,但所有打壓其他歌手嘅小家行為就睇得出,fb啲hater留言有邊個係正正常常一個ac
多謝你示範一次賦二代係點
今舖擺明係Kaho fc同MC fc之間及MC fc嘅家事

佢地唔認鏡粉唔緊要,不過唔關事嘅粉唔好借topic又鄧自己偶像唔抵,你佢地over左
大家都係假ac,認證唔到邊個係邊個嘅真fans,無間無間再反間都得,你會唔會無知左少少
Respect你講人話
大家咁話啦
上年生力軍單嘢係903唔跟規矩落榜喎,關值唔值咩事呀
唔鍾意edan咪認咗佢囉,掛住賦二代個名乘機踩人好肉酸
其實我就唔係憎edan嘅
照你個邏輯

冇乜實力嘅新人只要說到DJ播多啲,就有機會攞獎

903個遊戲規則係計播放率喎,個準則從來都唔係唱得好dj就會播多啲
講歌都贏啦 edan得首e先生屈機
剩低果2首垃圾到

mc起碼都反對無效+記憶棉
屌你咁撚醜樣
😂
班fans 擦鞋先話佢靚
佢唔係當真呀
其實係
不過好彩mc提前出咗時候不早先反cup到
原本edan真係攞咗半個
其實本身個獎項個standard係可以搬龍門嘅話
嘈嚟無用,而本身dj播放率亦唔係咁客觀
但有啲人,人哋同佢講數據
同埋有咩因素會影響到個數據
佢又走去講返實力、抵唔抵拎
真係未開化咁樣
人哋韓國音樂節目、頒獎禮嗰啲數據
係計得返出嚟
所以間電視台/主辦為咗想做個獎畀邊個
而搬過龍門
邊一個數據做咗手腳,係睇得出
雖然到最後都未必咬得入間電視台/主辦
但起碼呢啲爭論建立係客觀數據上都叫拗得嚟有意義
亦知道當中嗰啲利益關係會點樣影響結果
而香港就係圍威喂嘅,嘩眾取寵嘅
但大家年年都好配合媒體嘅操作去討論抵唔抵
嘈餐死,但其實得啖笑
咪屈
幾時有日日講過嘢
就算要擦鞋都講唔出口
我認我係理解錯咗
計播放率原本應該真係Edan贏
只可以話華納識玩提早出新歌
為左埋堆
為左張飛
為左可以久唔久有福利
為左一個唔覺意冧掂呀嬸隨時連mc都識到

有一堆女人/女仔已經豁左出去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞