MC點睇佢經理人咁憎洪嘉豪

1001 回覆
1686 Like 35 Dislike
係咩?
我朋友本身係院友
佢話Kaho個邊都有一大班人唔妥啲admins
因為admins and friends 成日都自肥
又唔會開心share Kaho嫁喎….

家下你又話佢地正常?
想8
可以唔入FC
可以唔入TG group

但聽歌好似冇人可以阻你

咁平時MC repost fans d ig story 或者覆fans 都係呀嬸覆架?
呢個有啲驚喎
欣賞MC還欣賞MC
我依家覺得佢唱歌好好聽好靚仔
但追星又還追星
如果我鍾意果粒星 入佢fc會衍生出咁多煩惱
例如冇日日mon post又會俾人鬧唔係真心鍾意MC
答唔啱問題又話唔夠了解粒星冇飛買
冇額外課金強制買一堆應援又話唔夠支持唔俾拎飛
我就寧願唔入 然後見住班盲粉咁低質
講真久而久之我都唔敢同人講自己係賦二代

可能唔係個個都咁諗
但我只係想帶出個阿嬸做嘅柒事除咗代表緊個歌手之外
亦都會令到部分嘅fans同鍾意MC嘅人卻步
唔追好過追
咁我又唔知
承上 Kaho果個tg group我唔係入咗好耐
MC果個就由佢造星開始睇住佢變質
詳情我唔清楚啦 至少kaho果邊唔係日日拜神咁囉
嘩…甘你算係資深賦二代喎!
你地都冇人會出聲提Yeeyee唔好甘講野咩?

佢一直都係甘嫁?
又講唔上資深
出聲係冇用的 個YeeYee好鍾意block人同del msg
成日話會影響個群嘅氣氛 就del人msg
佢淨係想見到啲吹捧佢同假裝正能量嘅人
Mc 唔理架咩?
遲早俾果個yee yee 累死
MC都理唔到咁多啦,佢又唔會真係睇哂啲msg
send 哩個post俾mc 睇下
向豪仔道歉 之後落台

好撚基本啦
都唔講其他住
唔啱聽就滅聲
係咪反間臥底嚟
驚死MC唔夠人憎 推佢一把
真心想呀但個gp冇MC 冇飛班人都係繼續擦個八婆鞋
一單還一單 呢支係門口個啲啊叔係度賣
$40大把水魚買
無可能啊 因為佢到依家都覺得自己無問題
諗住擦多兩吓下次會有飛嘛
啊嬸睇唔到呢支㗎!
啊嬸邏輯:淨係橙色燈印住洪嘉豪個名嗰支先阻到人
絕對同意你呢段說話

相信宜家好多係谷入面嘅人都係咁諗
大家應該一齊反抗
好撚仆街
有身份仲咁樣係D gp 踩Kaho

屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞