MC點睇佢經理人咁憎洪嘉豪

1001 回覆
1686 Like 35 Dislike
咁你朋友一定係風紀黨
MCFC自肥離譜過KHFC
個風紀好明顯係一直分化院友
直頭係
可能覺得係一堆白卡係到攪事
擺到明搞FC搞到有壓力,搵對家出氣,人地搵唔到發洩渠道,雙標。

下下踩低人抬高自己粒星,如果下次踩果個係其他老前輩,真係唔知佢粒星1月1號叱咤點面對其他前輩,諗起都尷尬。

係自己group到踩其他歌手,真係第一次聽,可能我見識少。

佢講野係無問題,就唔會上焦點新聞啦。
是旦啦 2知都垃圾黎
佢好似有講過唔會踩低其他人去抬高自己粒星
真係笑撚咗
不過我覺得佢好多時吹大晒啲嘢先
等班傻西真係以為好勁
跟住就順住勢一齊大有大做咁
佢講到演唱會mc嘅飛係有kaho幾倍咁多
大家現場睇係咪咁?
其實兩個都好鐘意,睇到佢咁真係跌晒眼鏡。

同公司都咁,嚟緊同佢粒星合作果啲歌手睇路,原來人地咁巴閉,整應援物前問定佢同唔同意先好整,最好整出嚟有咁細得咁細。。。
咁真係好多mc tee
一齊紅咪幾好
咩風紀黨?
又真係好多牌同Tee
Mc fc 有個風紀
38 頁EE 出嚟道歉未?
風紀都有黨羽
千祈吾好同鏡仔合作,八婆慣性牙牙咋咋,埋親人哋。到時核戰都似
其實當初EE 做乜放棄姜濤
咁出名都唔識
佢哋有個admin叫風紀 擦鞋擦到做到admin
係MCFC嗰邊冇乜嘢嘅
不過風紀同時有追hkh
佢成日都想係hkh嗰邊做大佬
成日想做到hkh fc 所以佢自己都gather咗一班唔鍾意hkh fc嘅院友 開細谷 俗稱風紀黨
據了解 個谷除咗講adminss壞話 有時仲會鬧hkh
佢哋仲會出event偷拍其他院友再dell上谷笑人哋
每次係連登任何post有人鬧風紀 佢哋黨員就會出嚟㗎
唔知風紀有冇同yeeyee一齊鬧hkh呢
咁真係要等佢奶大大鑊
就完post整合返
MC而家主要嘅經理人係華納May Chan
Yee yee喺MC未簽華納嗰陣用eternal city entertainment簽咗佢
未知現時係兩邊co-manage定已經買斷合約
Yee yee而家主要做MC助手同管理fans club
娛壹同channel c都有報MC對呢件事嘅回應
都係話唔清楚 交俾公司回應

另外得罪講句
呢個post真係見到咩偶像都有黐線fans
講講下yee yee條八婆又可以去返舊年叱咤
講句khfc風氣好啲又話人分化踩MC
仲有追到MC去廁所嘅私追
一路明踩暗貶其他歌手
小小事又起槓話人迫害抹黑MC 妒忌佢咁成功
嗰種一朝得志自我膨漲嘅程度同鏡粉有得比
因為入面真係好多鏡粉同前鏡粉
有冇可能send 個email 去華納投訴EE 嘅言論好影響其下artist?
鏡演唱會時晚晚都係洗版式咁post演唱會d野
阿嬸都自己傾埋一份
你慌佢唔係埋唔到姜濤身。咁大個花姐頂住,邊可能俾佢開間Entertainment簽個仔甘大油水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞