MC點睇佢經理人咁憎洪嘉豪

1001 回覆
1686 Like 35 Dislike
推推推
再推多幾吓
係撚因為記憶棉爆紅咩
所以MC 當日repost 唔好拎棒個story 係咪比啊嬸逼
所以你覺得Edan比MC更值得攞金?
其實佢有銀已經好好啦
肯定係
笑死
Edan自己都覺得唔值攞金
你哋就係咁想玩死佢
佢哋真係怨婦嚟
呢度已經有幾隻啦
都唔知係咪真爵屎嚟
講真我睇完都有一下覺得點解要repost
不過應該又係條八婆搞出嚟
咩叫突然出多隻新歌就贏
Edan想贏一樣可以出㗎喎
唔係阿嬸逼啊
係阿嬸用mc個ig出架
佢操控埋佢ig架
幫手推post
得啦係人都知你吹奏mc la,mc fans真係以為所有獎都係按唱功派 當左現實係歌唱比賽?
果然係鏡粉邏輯
我覺得mc 拎金就無問題既,佢有作品記憶綿hit 到

係頂唔順你班fans 日日吹奏而家仲癲到話Edan 銀都唔應該拎,講唱功曾比特好過mc啦,駛唔駛又叫mc讓番比Mike ar
駁唔到就鏡粉logic 係架講一句鏡粉就係你岩架啦
你鍾意點講咪點講
反正金已袋
好感謝樓主開呢個po🥹,想屌鳩條8婆好耐
咁大個人講野都唔識分寸,思想狹窄,講野唔經大腦。

一個歌手出歌,即使唔岩你心水,聽完咪算囉,唔需要用一句說話扼殺人地背後嘅努力,你識作曲咩?你又識唔識唱呀?你又敢唔敢公開全香港表演自己?歌就無可能滿足到全香港700萬人。

其他國家啲歌唔岩聽,又唔見你係人地首歌留comment。香港樂壇就係因為你啲咁既人,樂壇先死氣沉沉。

另外,人地鐘意應援棒咪用,又要經你同意?你邊位?我唔比你用燈牌得唔得?操控狂。。。

雙面人,表面就同人影相,背後評論人啲歌,你咁唔滿意佢,好心就post相cut走人地啦。啲歌唔好聽就當面講出嚟啦,通常背後講得都唔係事實先會背後講人。

成日刷存在感分化人地兩個,你仲賺唔夠錢咩,想人地聽晒你講,你以為自己邊個?真心為自己偶像,就唔好踩其他歌手囉,影衰自己兼影響自己偶像。
mc知道自己嘅訓教相係細grp當福利咁派未
推推推
感謝樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞