[馬啡一路好走]巴塞隆拿球迷討論區(204)

1001 回覆
9 Like 9 Dislike

busi係落過丙仔組添
[img][url]http://i.imgur.com/htlqfCt.jpg[img][/url]
睇下佢地d歲數,打左幾多年b隊,你話升佢地上一隊踢唔好再賣都話,有d連上一隊機會踢一次都無(唔係話所有青訓都要上)

Me主要針對Alena依啲好有potential但冇乜exp姐
唉 Palencia依啲真係高層on9

就係高層on9,唔係話唔好買人,就係佢地成日買人,學人諗住起碼一年一星?
搞到唔理鳩d青訓,大雄話今年升1-2個青訓上黎...以前升幾多個?
仲想用唔係勁既吊老虎比比鳥d扮有青訓塞我地把口

如果下季雞胸班撚樣會唔會下到台

唔會 厚面皮到咁
Bartomeu: "The criticisms give us the courage to continue working"

40m bid保連奴

蝗ceballos theo vallejo isco asensio 連條未來龍骨都砌好哂
垃圾疤等住比人屌打10年啦

8月都未到

Valverde揸住副咁嘅手牌可以做啲咩 仲要好似話係佢主動留AG

Valverde=Martino 完季雞胸又要執包袱

唔會 厚面皮到咁
Bartomeu: "The criticisms give us the courage to continue working"

40m bid保連奴

蝗ceballos theo vallejo isco asensio 連條未來龍骨都砌好哂

8月都未到

Valverde揸住副咁嘅手牌可以做啲咩 仲要好似話係佢主動留AG

完季雞胸都唔怪佢了

唔會 厚面皮到咁

40m bid保連奴

8月都未到

完季雞胸都唔怪佢了

上錯賊船
認真,我依然認為AG夾熟嘅話唔會好似依家咁垃圾
但有人肯50M要都唔賣真係r爆鳩頭
睇完洲際杯仲有隊肯出50M更加r到出血都唔明
Barça are set to miss out on OGC Nice midfielder Jean Michaël Seri too, as the French club do not want to sell the player. [MARCA]
Barça are set to miss out on OGC Nice midfielder Jean Michaël Seri too, as the French club do not want to sell the player. [MARCA]

大雄: 唔使驚你地有保連奴呀

馬卡報報導巴塞新聞不遺餘力
睇完洲際杯仲有隊肯出50M更加r到出血都唔明

支那超maybe?

馬卡報報導巴塞負面新聞不遺餘力
雖然係堅料
點算呀下年又唔夠賤種打

有AG,屌打哂所有人,肯定3冠

Btw, 唔歡迎帶綠帽
好掛住秦皇
好掛住秦皇

泰王不嬲要儲氣先上水柒下
好掛住秦皇

佢去左邊?
睇呢個post真係會以為17-18球季完撚左
160M : Casemiro Ceballos Kroos Isco Asensio Kovacic Modric
160M : Song Arda Gomes Digne Mathieu Vermaelen Douglas

笑撚死
屌呀 原來波圖個r.neves去左狼隊 點解疤唔bid下?

去得狼隊你覺得夠料打疤?

去得狼隊你覺得夠料打疤?

波圖要賤賣咋 不過都好嘅 無即刻去豪門 打多d正選好過

唔係好撚勁既咩呢個

唔係好撚勁既咩呢個

波圖球會開創以嚟最年輕嘅隊長
傑羅納 免費簽入 前巴塞隆拿B隊門將 奧里李奧 José Aurelio,雙方簽約4年。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞