[馬啡一路好走]巴塞隆拿球迷討論區(204)

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
雖然我覺得滴露完全唔夠料踢巴塞
但今時今日係人都幾千萬既市
你5m俾人絕對係平
最撚好笑係你俾完人,人地轉頭送個主力俾皇狗唔係俾你

巴查8m, 辛度/24/喪事free
歐洲聯賽慈善冠軍

當然,做慈善除左會派禮物,少不了派錢

我地仲有etto+錢換伊巴,20m華美倫
啲買人真係亂鳩咁黎
大雄唔係佩狗派過來都無人信
Hi
你5m俾人絕對係平

歐洲聯賽慈善冠軍

印象中巴塞好似未賺過錢
Hi

Hi

沖繩好無玩
你5m俾人絕對係平

歐洲聯賽慈善冠軍

印象中巴塞好似未賺過錢

20m泰亞高,4m定5m韋拿(仲要掉轉槍頭即刻淘汰我地),近乎免費放走基馬度
呢度有無手足去左参加爱国游行呀⁇
As the widespread tale entails Messi and Antonella Roccuzzo were sweethearts since childhood, and the love was consummated by the typical fairy-tale wedding they held in Argentina.

Yet, their love stories had ups and downs, and during which Antonella had a relationship with somebody else. A close source of Antonella reported to Para Ti magazine that their relationship was 10 years long, yet; it didn’t start taking a serious path in 2007.

Her friends figured out their relation as they met with Antonella for “Friendship Day”, and while celebrating they notice that she received Blackberry phone as a gift, and which was purchased by Messi for her. They guessed by then that the two started dating.

The relationship was temporary put off as Messi had to leave Rosario with his family for Spain in order to pursue a professional career in Fc Barcelona. By that time she started seeing somebody else other than Messi, but it is reported that she quickly broke up with this person. The reason behind the termination of the relationship was because her true love and real match Leo Messi’s return to Argentina.

Accordingly, her ex felt heartbroken; yet thought it was reasonable as he remarked that: “She dumped me, but at least she didn’t leave me for any old bloke – she dumped me for Messi…” he told a local paper when recalling the relationship in 2010.”

強如球霸都只係幫人埋單

比人post左出黎
你5m俾人絕對係平

歐洲聯賽慈善冠軍

印象中巴塞好似未賺過錢

20m泰亞高,4m定5m韋拿(仲要掉轉槍頭即刻淘汰我地),近乎免費放走基馬度

韋拿我算佢啦,果陣熱刺定邊間英超好似有bid,但韋拿想留係西甲,所以平比馬體
你5m俾人絕對係平

歐洲聯賽慈善冠軍

印象中巴塞好似未賺過錢

又唔好咁講,賣山神好似賺左幾m架

證明山神>>>>>>>>>>>>>>>>>all
Bartomeu: "Dani Alves doesn't have any problem with the board."
"Alves and I both know exactly what his problem was, which was very personal for him and not a sporting one."
"It is an issue that his agent, he and I all know about."
"Alves is a very kind and funny person and he gets on with all of us, but he left due to a personal issue."
"Dani Alves can explain if he wants, but I repeat that it is a personal issue."
"Dani Alves offered himself to Barcelona in January. But that didn't come to anything and he won't be coming to Barcelona."

特警:https://twitter.com/DaniAlvesD2/status/884193226613293060

比人post左出黎

巴禾子

比人post左出黎

巴禾子

渣ga
錢已收
證明你唔夠愛国
馬拉加門將 奧祖亞 Guillermo Ochoa 以自由身轉投 比利時標準列治,雙方簽約3年。
走哂2個
馬拉加門將 奧祖亞 Guillermo Ochoa 以自由身轉投 比利時標準列治,雙方簽約3年。
走哂2個

靚坤
你5m俾人絕對係平

歐洲聯賽慈善冠軍

印象中巴塞好似未賺過錢

屌你仲好提山神,個陣先賣得個3千萬
你5m俾人絕對係平

歐洲聯賽慈善冠軍

印象中巴塞好似未賺過錢

宜家阿狗set 80m
你5m俾人絕對係平

歐洲聯賽慈善冠軍

印象中巴塞好似未賺過錢

果年個價未爆
同埋好似得山法柏係賺
你5m俾人絕對係平

歐洲聯賽慈善冠軍

印象中巴塞好似未賺過錢

果年個價未爆
同埋好似得山法柏係賺

Yaya
你5m俾人絕對係平

歐洲聯賽慈善冠軍

印象中巴塞好似未賺過錢

果年個價未爆
同埋好似得山法柏係賺

Yaya

但填唔到數
你5m俾人絕對係平

歐洲聯賽慈善冠軍

印象中巴塞好似未賺過錢

果年個價未爆
同埋好似得山法柏係賺

Yaya

但填唔到數

YAYA果時個市道仲係講緊你過2000萬已經好撚貴既時代
有人計過通脹當年RIO去獌可能仲貴過佢地買普巴
你5m俾人絕對係平

歐洲聯賽慈善冠軍

印象中巴塞好似未賺過錢

果年個價未爆
同埋好似得山法柏係賺

Adama去維拉都賣到10m先叫賺
拎以前D人黎同今日比就好似你依家喺度吹奏以前魚蛋1毫子串咁
自中東佬全面進場開始個市已經唔同哂
到依家間間球會進化到為左保自己當家球員都會SET到解約金好撚高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞