[馬啡一路好走]巴塞隆拿球迷討論區(204)

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
特警反擊高層
拎以前D人黎同今日比就好似你依家喺度吹奏以前魚蛋1毫子串咁
自中東佬全面進場開始個市已經唔同哂
到依家間間球會進化到為左保自己當家球員都會SET到解約金好撚高

唔好話當家球員 係feel到有未來都set到幾千萬先 係疤狗先得幾m俾人搶
雖然我覺得滴露完全唔夠料踢巴塞
但今時今日係人都幾千萬既市
你5m俾人絕對係平
最撚好笑係你俾完人,人地轉頭送個主力俾皇狗唔係俾你

巴查8m, 辛度/24/喪事free
歐洲聯賽慈善冠軍

當然,做慈善除左會派禮物,少不了派錢

我地仲有etto+錢換伊巴,20m華美倫

印象中巴塞好似未賺過錢

又唔好咁講,賣山神好似賺左幾m架

證明山神>>>>>>>>>>>>>>>>>all

屌你仲好提山神,個陣先賣得個3千萬

果年個價未爆
同埋好似得山法柏係賺

Adama去維拉都賣到10m先叫賺

唔好講笑,睇過Adama係米堡啲波
佢真係好撚爆得,爆人勁過屌老虎
雖然我覺得滴露完全唔夠料踢巴塞
但今時今日係人都幾千萬既市
你5m俾人絕對係平
最撚好笑係你俾完人,人地轉頭送個主力俾皇狗唔係俾你

巴查8m, 辛度/24/喪事free
歐洲聯賽慈善冠軍

當然,做慈善除左會派禮物,少不了派錢

我地仲有etto+錢換伊巴,20m華美倫

印象中巴塞好似未賺過錢

果年個價未爆
同埋好似得山法柏係賺

過人:10
傳波:0

印象中巴塞好似未賺過錢

果年個價未爆
同埋好似得山法柏係賺

射波0

印象中巴塞好似未賺過錢

果年個價未爆
同埋好似得山法柏係賺

射波0

球商係0,咁大隻做中鋒好過
拎以前D人黎同今日比就好似你依家喺度吹奏以前魚蛋1毫子串咁
自中東佬全面進場開始個市已經唔同哂
到依家間間球會進化到為左保自己當家球員都會SET到解約金好撚高

我地巴塞反潮流,free走is ok
去左愛國大遊行好京畀人貼
屌老虎 保連奴 簡些路
諗起都扯扯地
屌老虎 保連奴 簡些路
諗起都扯扯地火

果年個價未爆
同埋好似得山法柏係賺

射波0

球商係0,咁大隻做中鋒好過

射術0 做中堅好過
去左愛國大遊行好京畀人貼

咪見到你
Cover: "Final Offer For Paulinho" - Barça to offer 25m + 2m varraibles for Guangzhou's MF and hope to make signing in coming days. [sport]

Cover: "Final Offer For Paulinho" - Barça to offer 25m + 2m varraibles for Guangzhou's MF and hope to make signing in coming days. [sport]

支那人請有d骨氣 唔好放走自己嘅球星

yeah, 又平左

yeah, 又平左

最撚驚佢逼疤狗食埋某啲支那球員

如果20M我都接受
https://www.youtube.com/watch?v=49CPcsDQwtU

好勁,thx

勁就唔敢講
但一定屌打屁馬先
不過FEEL到佢份人唔似屁馬咁識擦美斯鞋
美欺同咬咬好gay
https://www.youtube.com/watch?v=49CPcsDQwtU

好勁,thx

勁就唔敢講
但一定屌打屁馬先
不過FEEL到佢份人唔似屁馬咁識擦美斯鞋

屌 泰路都好過屁馬啦
你地班垃圾唔識波
保連奴>>>Cxxxxxxx/ 華拉堤
你地班垃圾唔識波
保連奴>>>Cxxxxxxx/ 華拉堤

Ching sick ball 不過都係不如a豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞