[馬啡一路好走]巴塞隆拿球迷討論區(204)

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
Official: Former Barça player Belletti becomes a new ambassador of FC Barcelona.

吊奶星,官網張圖第一眼睇錯Bellerin,嚇到我

Cancelo你仲驚

咁一定寧願要bellerin啦
起碼真係好撚快
cancelo 根本同vidal 一樣
Official: Former Barça player Belletti becomes a new ambassador of FC Barcelona.

Cancelo你仲驚

起碼真係好撚快

咁呢3個唔係都係一樣跑得快咩
feel到最後傳到一撚條都唔會買。this is barca.

Cancelo你仲驚

起碼真係好撚快

vidal上年有進步既時候俾人收山,呢3個揀我都係揀返vidal

Cancelo你仲驚

起碼真係好撚快

bellerin:好撚快
另外2個:好快
feel到最後傳到一撚條都唔會買。this is barca.

點都會買入個廢既

點都會買入個廢既

點都會買入個廢既

點都會買入個廢既

買左啦

點都會買入個廢既

點都會買入個廢既

點都會買入個廢既

買左啦

當唔計住渠先

點都會買入個廢既

買左啦

當唔計住渠先

咁就完了

點都會買入個廢既

買左啦

當唔計住渠先

咁就完了

陸續有來牙
若果清得走馬斯,入返個咁全面ge西藉後衛絕對冇壞

巴查子

咁我寧願azp, 巴查8m放再用30m買返,咁撚柒ge事點做得出

疤狗咪柒 雖然我都唔想佢翻黎 疤狗欠佢太多

寧願柒呀

未夠柒 都係40m買保連60m比爾連先

點都會買入個廢既

買左啦

當唔計住渠先

咁就完了

陸續有來牙

Bellerin都接受
BREAKING: PSG President Nasser Al-Khelaifi has submitted a €200 million buyout clause for Neymar Jr [lequipe]

發現無人理我了
存在感比綠帽仔低

你兩條仔個頭都好柒wo

我都柒

點都會買入個廢既

買左啦

當唔計住渠先

咁就完了

陸續有來牙

Bellerin都接受

保連奴 下次買埋hulk

點都會買入個廢既

岩呀,所以唔駛寄望青訓
因為膠層實會係唔知邊度入個二線食回佣都唔升青訓

點都會買入個廢既

岩呀,所以唔駛寄望青訓
因為膠層實會係唔知邊度入個二線食回佣都唔升青訓

用samper?不了,我要買保連奴
冠a?不了,我寧願買cencelo
https://www.facebook.com/3GerardPique/videos/2078448622171148/
碧基識咁多人既 搵埋ppap果個人一齊玩
https://lihkg.com/thread/314959/page/1?ref=android
是咪講緊阿帽

好似搭錯線喎恥鬼b
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞