[馬啡一路好走]巴塞隆拿球迷討論區(204)

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
其實係av傷左姐,健康既話都唔驚

佢傷好操得翻再講 佢呢d速度搵食重傷後真係好難講 睇下黎緊三個右閘邊個可以爭贏啦

如果AV傷愈,我諗PALENCIA會無咩機會
喺望國王盃有得玩下

反而我覺得三個機會接近 冠a差一隊經驗 av重傷完 施美度可能好d但新人融合又好難講 一切都要睇熱身賽表現啦
聽講華拉堤聽日開記者會 應該可以收檔
聽講華拉堤聽日開記者會 應該可以收檔

Tmr連ff都矛了
綠帽仔係唔係度,依家我同鹿仔就想約你食飯,三條友,敢唔敢單刀赴會?

做咩事?
Btw點睇Semedo

你唔開心,想了解下啫,出唔出啫

有咩建議?
其實係av傷左姐,健康既話都唔驚

佢傷好操得翻再講 佢呢d速度搵食重傷後真係好難講 睇下黎緊三個右閘邊個可以爭贏啦

如果AV傷愈,我諗PALENCIA會無咩機會
喺望國王盃有得玩下

反而我覺得三個機會接近 冠a差一隊經驗 av重傷完 施美度可能好d但新人融合又好難講 一切都要睇熱身賽表現啦

熱身賽都唔代表d咩啦
有料冇料頭3個月就show晒出黎,不過唔太膠的話,教練留多季都ok ge
你話tata果種搵矮仔斬燒味呢d違反物理原則ge當然一定要out
其實AV推上右翼有冇得諗

佢好似冇屌老虎咁獨

有細佬同美斯

細佬如果唔傷就好,真係有傷我寧願AV好過屌老虎

佢好似冇屌老虎咁獨

有細佬同美斯

怕細佬傷完操唔番起

佢好似冇屌老虎咁獨

有細佬同美斯

怕細佬傷完操唔番起

前年傷完上年味操返起,不過又傷咁解
有免費埃及人唔用,曬錢回購吊老虎真係R頭

佢好似冇屌老虎咁獨

有細佬同美斯

我諗美斯會正式轉打CAM 上季佢位置係右翼但係成日留喺中路 右邊永遠冇人

佢好似冇屌老虎咁獨

有細佬同美斯

我諗美斯會正式轉打CAM 上季佢位置係右翼但係成日留喺中路 右邊永遠冇人

15-16用得好,16-17用得差
睇下華dee點教

埃及森柏終於翻黎
綠帽仔係唔係度,依家我同鹿仔就想約你食飯,三條友,敢唔敢單刀赴會?

做咩事?
Btw點睇Semedo

你唔開心,想了解下啫,出唔出啫

有咩建議?

出嚟啦,我地又唔會食左你

佢好似冇屌老虎咁獨

有細佬同美斯

睇下華dee點教

佢正式打CAM應該會好過名義上打右翼但成日留到喺影帝前少少咁,搞到中路塞人右路進攻荒廢曬

埃及森柏終於翻黎

你埃應該會俾人賣

埃及森柏終於翻黎

你埃應該會俾人賣

埃同屌老虎早啲賣算啦
埃做其他隊主力
老虎自閉啦

佢好似冇屌老虎咁獨

有細佬同美斯

睇下華dee點教

佢正式打CAM應該會好過名義上打右翼但成日留到喺影帝前少少咁,搞到中路塞人右路進攻荒廢曬

似係未夾熟,同丹狗拍個時,美斯一走位,丹狗就識do,之後上年美斯走入中間,兩個閘明顯未知要點做,不過季尾個時已經合作得唔錯

埃及森柏終於翻黎

你埃應該會俾人賣

埃同屌老虎早啲賣算啦
埃做其他隊主力
老虎自閉啦

屌老虎已用左筆錢買,依家又傷埋,睇怕賣唔出

佢好似冇屌老虎咁獨

有細佬同美斯

睇下華dee點教

似係未夾熟,同丹狗拍個時,美斯一走位,丹狗就識do,之後上年美斯走入中間,兩個閘明顯未知要點做,不過季尾個時已經合作得唔錯

期待下Semedo

埃及森柏終於翻黎

你埃應該會俾人賣

埃同屌老虎早啲賣算啦
埃做其他隊主力
老虎自閉啦

下?source?

佢好似冇屌老虎咁獨

有細佬同美斯

睇下華dee點教

期待下Semedo

味又係要重新夾

埃及森柏終於翻黎

你埃應該會俾人賣

埃同屌老虎早啲賣算啦
埃做其他隊主力
老虎自閉啦

下?source?

之前垃圾busi有po過,仲有per season影都矛

有細佬同美斯

睇下華dee點教

期待下Semedo

味又係要重新夾

下季磨合下 練青訓把啦 反正花b世盃年都hea踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞