[馬啡一路好走]巴塞隆拿球迷討論區(204)

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
#Inter working on deal for #LucasLima from #Santos
綠帽仔係唔係度,依家我同鹿仔就想約你食飯,三條友,敢唔敢單刀赴會?
綠帽仔係唔係度,依家我同鹿仔就想約你食飯,三條友,敢唔敢單刀赴會?

做咩事?
Btw點睇Semedo

做咩事?
Btw點睇Semedo

約你3p呀

做咩事?
Btw點睇Semedo

約你3p呀

其實除左入下data同proof read下you intern有咩做?
Barca offered 35m+5m in variables for Semedo. Personal agreement done. FCB want a fast deal so he can join the US preseason. (@_alexrodrigz)

應該今晚done deal

40M 值唔值
唔好用現時市場做比較

唔值,洲際盃麻麻地
好大機會水貨

買到好過冇啦 當年都冇人睇好utt

當年買utt時,睇佢既數據好好J喎
btw好彩唔係買比比鳥
Barca offered 35m+5m in variables for Semedo. Personal agreement done. FCB want a fast deal so he can join the US preseason. (@_alexrodrigz)

40M 值唔值
唔好用現時市場做比較

唔值,洲際盃麻麻地
好大機會水貨

btw好彩唔係買比比鳥

Agger
其實aurier好似仲正 p加上sg又簽左Alves

40M 值唔值
唔好用現時市場做比較

唔值,洲際盃麻麻地
好大機會水貨

btw好彩唔係買比比鳥

Agger

辣殺,丹狗都搶唔贏

40M 值唔值
唔好用現時市場做比較

唔值,洲際盃麻麻地
好大機會水貨

btw好彩唔係買比比鳥

Agger

辣殺,丹狗都搶唔贏

更衣室麻煩友
唔睇好

40M 值唔值
唔好用現時市場做比較

唔值,洲際盃麻麻地
好大機會水貨

btw好彩唔係買比比鳥

Agger

辣殺,丹狗都搶唔贏

更衣室麻煩友
唔睇好

agger

做咩事?
Btw點睇Semedo

你唔開心,想了解下啫,出唔出啫
我都唔睇葡超,好自然唔識Semedo,唔識就唔講啦。
其實買咩人都係博架啦 有咩事後備個有冠a av頂 再唔得咪又羅白頂住先囉 好過走去買比簡啦
橫掂都要用錢,點都好過曬錢喺保連奴比歷連同簡些路身上嘅
其實買咩人都係博架啦 有咩事後備個有冠a av頂 再唔得咪又羅白頂住先囉 好過走去買比簡啦

正選AV啦
橫掂都要用錢,點都好過曬錢喺保連奴比歷連同簡些路身上嘅

呢d真係曬,其他個d係博
其實AV推上右翼有冇得諗

佢好似冇屌老虎咁獨

做咩事?
Btw點睇Semedo

約你3p呀

其實除左入下data同proof read下you intern有咩做?

manager當我ft 我唔會入data/做影帝 我真係幫手做month end report同budget果d
其實AV推上右翼有冇得諗

佢好似冇屌老虎咁獨

有細佬同美斯

其實係av傷左姐,健康既話都唔驚

佢傷好操得翻再講 佢呢d速度搵食重傷後真係好難講 睇下黎緊三個右閘邊個可以爭贏啦

40M 值唔值
唔好用現時市場做比較

唔值,洲際盃麻麻地
好大機會水貨

btw好彩唔係買比比鳥

Agger

你有睇法甲咩?好似仲正
其實係av傷左姐,健康既話都唔驚

佢傷好操得翻再講 佢呢d速度搵食重傷後真係好難講 睇下黎緊三個右閘邊個可以爭贏啦

如果AV傷愈,我諗PALENCIA會無咩機會
喺望國王盃有得玩下

40M 值唔值
唔好用現時市場做比較

唔值,洲際盃麻麻地
好大機會水貨

btw好彩唔係買比比鳥

Agger

你有睇法甲咩?好似仲正

前季有 上季得幾場......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞