[馬啡一路好走]巴塞隆拿球迷討論區(204)

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
高層親手打造蝗螞盛世
真心唔明點解升上一隊就拔苗助長,一隊果班先係未來隊友,跟佢地起碼進步好多

應該話太早上一隊但又冇得出咪拔苗助長 但主力打b隊再經常上一隊咪唔係囉 又有穩定出賽又有得跟一隊夾下拎大賽經驗先係最好 好過借走曬去跟其他打法

係囉, 太早上一隊既問題就係無得比賽, 坐到生鏽
再者間中出一兩場又未完全夠班 踢到患得患失咁 會搞到個人無信心

x2,如果真係有料點會唔升佢上一隊,就係睇得出未夠做住所以先唔敢升,你真係勁到舊時美斯沙維小白咁點會唔用你

因為教練+垃圾高層唔信佢地,剩係今年除左a隊,b隊以下差唔多隊隊拎盃
沙維小白18歲就升左上黎唔知坐左幾耐
以前就話有沙維小白必然正選,依家勁果班都退晒落黎,味係時候俾後生既上位
你睇下買返d人(又唔係話勁,)出場率都幾多點解唔俾青訓出?(買返黎都係要重新夾隊風格)因為俾錢買就算幾屎,因為前球隊話勁過,出場率都係>青訓,仲係唔係話升成班,剩係升1個 升多佢一個青訓 真係唔係好過份喎
巴禾岩因為一隊果班先係未來隊友,,b隊同a隊風格未必同,跟佢地夾起碼進步好多,羅白係沙維小白底下坐左幾耐都終於等到機會證明自己
青訓上黎怯場你地咪又係屌,慳d啦,全部買咪得囉

點會
Me寧願佢出一堆b隊好過出啲二線sub Ag
Btw下季細佬唔好再傷了

點會
Me寧願佢出一堆b隊好過出啲二線sub Ag
Btw下季細佬唔好再傷了

自己入高登搵返12-14年d post, 不知幾多人叫羅白躝
聽日done deal
保連奴去巴,40m
聽日done deal
保連奴去巴,40m

唔好嚇me
Where is Verratti?
Sorry Psg
https://lihkg.com/thread/306262/page/2?ref=android
[突發] 秦皇上水
快啲幫手推post

你真係佢第一風扇黎

梗係😎

買翻黎怯場咪又屌 支持吾皇咪得囉
你地真係好撚25
你地真係好撚25

G持you嘛
你地真係好撚25

我冇推
你地真係好撚25

G持you嘛

唔需要影衰男人既生物g chi
你地真係好撚25

上水
你地真係好撚25

泰王b
你地真係好撚25

上水

好過啲25入蝗區討論
你地真係好撚25

泰王b

回錯b
你地真係好撚25

泰王b

回錯b

Sor9b
Today is 9/7

Next year is ng wrong year
對面條悲觀狗又派膠又pm
成個尹志平咁
你地真係好撚25

泰王b

回錯b

Sor9b

綠帽b

Tomorrow is 10/7

Tomorrow is 10/7

yesterday is 8/7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞