[馬啡一路好走]巴塞隆拿球迷討論區(204)

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
後備中堅通街都係,但入球率咁高ge左翼市面上有幾多而又可以買到?

仲有艾達杜蘭幾多歲,馬斯幾多歲
後備中堅通街都係,但入球率咁高ge左翼市面上有幾多而又可以買到?

我就支持賣佢既
一來佢係巴塞踢咩位都死 唔岩踢
二來錢 都29定30 仲有進步空間?
三來 俾機會佢 不如俾機會青訓好過

我就支持賣佢既

佢地用杜蘭同馬斯比,我先講點解我撑杜蘭姐

用歐聯功臣兼中堅黎做例的話,我夠可以話24都有功啦

老將跌watt就要退落黎/離隊係球壇定律,邊有得話咩功唔功臣,好來好去有乜問題
賣晒馬斯杜蘭ok
唔講功臣,只講戰術作用
更加要留馬斯放走杜蘭啦
唔好煩喇
號碼係7既倍數既全部賣晒去
唔好煩喇

華生
唔好煩喇

華生

alena 28
根據《每日快報》的消息,巴塞希望引進熱刺中場大將迪利艾里。據悉,這筆交易已經獲得了巴塞兩大巨星尼馬和美斯的支持。

上賽季,巴塞的表現不盡人意,聯賽中被死敵皇馬壓制。中場實力的下滑是球隊表現不佳的直接原因,恩尼斯達和布斯基斯的老去使得巴塞急需要新人來提升球隊中場的活力。不過,至今巴塞在轉會市場上仍沒有完成重要的引援。

此前,巴塞有意引進利物浦的菲臘比古天奴以及巴黎聖日門的華拉迪,不過這兩支球隊都拒絕了巴塞的報價。隨後巴塞把目光轉向了廣州恆大的巴西中場祖些保連奴,但這家中超豪門無意放走這位中場大將。

於是,巴塞最新的目標將會是年輕的迪利艾里,球隊將不惜一切代價簽下這位熱刺中場,據悉,這筆交易已經獲得了以美斯和尼馬為代表的巴塞更衣室的支持。上個賽季,迪利艾里在熱刺表現出色,整個賽季各項賽事出場50次射入22球,他在接受媒體採訪時也沒有排除未來離隊的可能。

尼馬,艾巴,ali, turan 爛仔波四人組
場場都黃

隱藏大佬so9

唔好煩喇

華生

alena 28

我就支持賣佢既

老將跌watt就要退落黎/離隊係球壇定律,邊有得話咩功唔功臣,好來好去有乜問題

賣唔緊要
比佢走得有尊嚴D
唔好賣比支那/好似馬基斯細米咁都可以接受
留低做大後備提點下馬龍都好

我就支持賣佢既

賣唔緊要
比佢走得有尊嚴D

賣走遲下又J返
Xavi talks about academy players leaving. (From his Sport interview) #FCB (@DianaKristinne)

大佬
Xavi talks about academy players leaving. (From his Sport interview) #FCB (@DianaKristinne)

大佬

XAVI:呢家啲90後唔撚挨得

先ほどFCバルセロナの、メッシ選手、ネイマール選手、ピケ選手、トゥラン選手の4名が楽天本社にお越し下さいました!
ユニフォームを着たお買いものパンダもプレゼントしましたよヽ(*´∀`)

球星台同何Wayne 仲嘈緊

我就支持賣佢既

賣唔緊要
比佢走得有尊嚴D

賣走遲下又J返

你地咋,我完全冇留戀過特警

不過13萬磅周薪大後備真係唔係隊隊都擺得落

條何乜鳩,之前呢到有人post過佢條片,睇咗兩分鐘,不了

條何乜鳩,之前呢到有人post過佢條片,睇咗兩分鐘,不了

傻鳩唔使理
好耐無上水
睇左一段 只可以講尼馬根本無足夠強既中場意識同視野 搵佢打中場只會死多兩錢重
佢個種好上腳 無意義盤控既踢法 踢翼拉邊就得

已經唔講中場要控制埋進攻節奏(呢方面連美斯都未係好好)
睇左一段 只可以講尼馬根本無足夠強既中場意識同視野 搵佢打中場只會死多兩錢重
佢個種好上腳 無意義盤控既踢法 踢翼拉邊就得

已經唔講中場要控制埋進攻節奏(呢方面連美斯都未係好好)

第一日黎已經知佢唔係中場控制既料黎
明明自己扭+射就最好
呢2季又唔知做咩成日唔射
好耐無上水

唔好煩喇

華生

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞