[馬啡一路好走]巴塞隆拿球迷討論區(204)

1001 回覆
9 Like 9 Dislike

The signing of Rüdiger by Chelsea means, Chelsea's Defender Azpilicueta is close to signing for Barça. [Cope]

我用羅白唔好

解放羅白,又可以343,why not

一日有小明,一日都好難用343

陣呢d好死
343都可以係352
而且打唔同隊用唔同人,冇話一定要出艾巴
足球從來都係戰術行先,冇可能下下好似屠拜狗咁要美斯開無雙

是小明無得出會扭計

唔通人地成隊高佬又要死出佢咩

343 其實佢唔可以打左面咩
若果清得走馬斯,入返個咁全面ge西藉後衛絕對冇壞

巴查子

巴查子

Get錯

巴查子

咁我寧願azp, 巴查8m放再用30m買返,咁撚柒ge事點做得出
The signing of Rüdiger by Chelsea means, Chelsea's Defender Azpilicueta is close to signing for Barça. [Cope]

我用羅白唔好

呢個真

如果343小明打lwb得唔得 佢反正都係攻強守弱

I have a pen I have a pique 丫 pique pen

巴查子

咁我寧願azp, 巴查8m放再用30m買返,咁撚柒ge事點做得出

疤狗咪柒 雖然我都唔想佢翻黎 疤狗欠佢太多

巴查子

疤狗咪柒 雖然我都唔想佢翻黎 疤狗欠佢太多

寧願柒呀
發現無人理我了
存在感比綠帽仔低
BREAKING: PSG President Nasser Al-Khelaifi has submitted a €200 million buyout clause for Neymar Jr [lequipe]

chi lun sin
學返佢見都唔見ㄚ笨

但如果P$G真喺出200M, 喺咪無得 say no?
發現無人理我了
存在感比綠帽仔低

I have a pen I have a pique 丫 pique pen

I have a P,I have a K 丫 PK

I have a P,I have a K 丫 PK

發現無人理我了
存在感比綠帽仔低

你兩條仔個頭都好柒wo
BREAKING: PSG President Nasser Al-Khelaifi has submitted a €200 million buyout clause for Neymar Jr [lequipe]

chi lun sin
學返佢見都唔見ㄚ笨

睇尼馬?
但佢要去都唔會去PSG 咁冇大志啦

我用羅白唔好

陣呢d好死
343都可以係352

是小明無得出會扭計

343佢打上一格,同433無咩分別
發現無人理我了
存在感比綠帽仔低

chi lun sin
學返佢見都唔見ㄚ笨

睇尼馬?
但佢要去都唔會去PSG 咁冇大志啦

Psg fuck off la

我用羅白唔好

陣呢d好死
343都可以係352

是小明無得出會扭計

唔得啦
小明不嬲係sell高速前插,同最後一腳嘅傳中
要佢去拎波攻/ 突破幾乎唔掂
放佢打前一格只會災難級
Official: Former Barça player Belletti becomes a new ambassador of FC Barcelona.
Official: Former Barça player Belletti becomes a new ambassador of FC Barcelona.

吊奶星,官網張圖第一眼睇錯Bellerin,嚇到我

Cancelo你仲驚

認知能力有問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞