[馬啡一路好走]巴塞隆拿球迷討論區(204)

1001 回覆
9 Like 9 Dislike

我諗美斯會正式轉打CAM 上季佢位置係右翼但係成日留喺中路 右邊永遠冇人

15-16用得好,16-17用得差
睇下華dee點教

佢正式打CAM應該會好過名義上打右翼但成日留到喺影帝前少少咁,搞到中路塞人右路進攻荒廢曬

似係未夾熟,同丹狗拍個時,美斯一走位,丹狗就識do,之後上年美斯走入中間,兩個閘明顯未知要點做,不過季尾個時已經合作得唔錯

期待下Semedo

味又係要重新夾

下季磨合下 練青訓把啦 反正花b世盃年都hea踢

如果佢地真係肯練青訓就好 最驚一陣又買幾條友出黎柒 之後話買完磨合炸

睇下華dee點教

佢正式打CAM應該會好過名義上打右翼但成日留到喺影帝前少少咁,搞到中路塞人右路進攻荒廢曬

似係未夾熟,同丹狗拍個時,美斯一走位,丹狗就識do,之後上年美斯走入中間,兩個閘明顯未知要點做,不過季尾個時已經合作得唔錯

期待下Semedo

味又係要重新夾

如果佢地真係肯練青訓就好 最驚一陣又買幾條友出黎柒 之後話買完磨合炸

唔係真係勁寧願唔要
以前一季試一堆青訓咖嘛

我諗美斯會正式轉打CAM 上季佢位置係右翼但係成日留喺中路 右邊永遠冇人

睇下華dee點教

期待下Semedo

味又係要重新夾

教練唔叫美斯走入中間,右閘就唔屎咁驚

睇下華dee點教

期待下Semedo

味又係要重新夾

唔係真係勁寧願唔要
以前一季試一堆青訓咖嘛

期待下Semedo

味又係要重新夾

唔係真係勁寧願唔要
以前一季試一堆青訓咖嘛

其實一隊強隊 一季好多波正正常常打到70分鐘都肯定贏波 俾青訓出20分鐘夾下 對佢地已經好足夠 好過以前後備換turan 24出黎等完場
Barca's most expensive defenders:
1 Alves €30M + €6M
2 Semedo €30M + €5M
3 Umtiti €25M
4 Chigrinskiy €25M
5 Masche €24M
6 Mathieu €20M
Barca's most expensive defenders:
1 Alves €30M + €6M
2 Semedo €30M + €5M
3 Umtiti €25M
5 Masche €24M
6 Mathieu €20M

6 [s]Mathieu €20M
見到呢2件好想喊呀
Rafinha Alcántara will sit out the Barça preseason to fully recover from his leg injury.
Rafinha Alcántara will sit out the Barça preseason to fully recover from his leg injury.

唉 比想像慢
Reports are circulating that Marco Verratti will have a press conference today. #FCB

留隊加人工
If Verratti announces that he is staying at PSG in today's presser, Barça board will focus on signing Seri or Dele then.
[@JORDI_ANJAUMA ]

If Verratti announces that he is staying at PSG in today's presser, Barça board will focus on signing Seri or Dele then.

no dele plz
On9 dele?
你話古天樂都好啲

no dele plz

簽Seri好過啦

no dele plz

簽Seri好過啦

agger
Reports are circulating that Marco Verratti will have a press conference today. #FCB

留隊加人工

I'm happy to stay at PSG

拎你班疤狗黎幫手跳下草裙舞搏加人工

no dele plz

簽Seri好過啦

頂盡30m
高過30m不了

no dele plz

簽Seri好過啦

頂盡30m
高過30m不了

呢個年頭就唔好諗住度縮數啦
任何似樣啲既球員今季都要30M起架啦
40M內呢件都抵玩

同埋有SEMEDO最大問題右閘暫時有個答案
中場就算唔買 都唔會話一定仆街死
含大要告世體

no dele plz

簽Seri好過啦

頂盡30m
高過30m不了

40M內呢件都抵玩

agger
依家成個市場通脹得咁嚴重
仲用以前個價去比

no dele plz

簽Seri好過啦

頂盡30m
高過30m不了

40M內呢件都抵玩

Seri都只係勁過一季,咁就40m
真係有d唔抵,不過右閘有個人,如果打得好可能對中場有幫助
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞