澳洲移民 你問我答 (28)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
sorry咁問應該好on9
依個係before tax?
非常贊成有良心嘅醫護轉行直至醫護行業工作條件提升至應有水平為止。
唔好意思。啱啱收到sa嘅state nomination invitation,想問下會唔會再收到其他state嘅invitation?因為我eoi係揀所有state嘅。
有可能,但係未必,因為其他州見到你個EOI已經有一個state nomination就唔會再考慮。
正路。
如果水電工
offshore移民有咩資格
Hello 由巴,
想請教下dietitian-251111 VIC offshore 190 有冇啲咩必要條件
喺網上面好似冇寫得好清楚 thanks!!
如果我想試下會唔會有其他洲比invitation我,係咪應該再填多份eoi?

另外仲想問幾個問題,佢比我封email係寫state nomination,係咪即係190?因為我eoi 189, 190, 491都有填,係skill select又睇唔到有收到invitation。

485 HK Stream比190邊一個會安全啲?本身未收到invitation之前我係諗住搵工用485移民嘅。

如果行190,個workflow係咪我apply完搞掂左個visa,先再搵工?

另外想問下大家sa好唔好住,交通環境之類。(之前去過central coast都幾中意嗰邊)。

麻煩晒!
難唔難請人 好想做🥲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞